Navštíveno 3210x

poraďte mi prosím jaké kabely by stačili na Hifonics TXI 1500D. mám 50qmm ale do prahů je moc velkej. stačila by 20? asi ne co
čus
určo 53qmm pač nebudeš mít určitě jen mono ale i 4ch a hifo je dcl.velky žrout proudu tak doporučuju 53qmm!
A kabel tam dostaneš když odmotuješ sedadlo spolujezdce a koberec tak pod ním jsou průchodky a krásně natáhneš kabel až dozádu:-)
fakt jo? ale nakonec budu mít jen to hifo. a 4ch jsem zrušil. nechám jen kompa na radiu a nic víc
jj jsou tam natahneš ho uplně krásně:-)jen sundat sedadlo a koberce a pak už to uvidíš:-)tak když už ten kabel máš tak je škoda ho prodávat a kupovat jiný.určo ho natáhni....a kdyby sis to chtěl ještě víc ulechčit tak prodávají redukce z 53qmm na 21.6qmm akorát si ji musíš kapku zbrousit já je mám a možná je asi už nebudu potřebovat tak kdyby si měl zájem tak bych ti je prodal.
staci bohate 35qmm,ale samozrejme kdyz das 50qmm tim lepsi
je to lepší:-)pak už nic řešit nemusíš:-)jedině tahat druhý kabel:-)ne ta 53qmm je ideál.
Dej 35 qmm a neřeš , ale i ta 20qmm by stačila pokud to bude dobře udělané .
tak dala by se i 35qmm,ale 20qmm je už málo si teda myslím když vemeš v potaz jaky to je žrout a to nevím co na tom bude mít napojene jestli jeden woffr či dva.těžko říct,ale nátahl bych minimálně 35qmm ale 53qmm má doma tak proč jí tam nedát a má i do budoucna vystaráno kdyby se rozhodl ještě pro 4ch.
jak vis ze je to zrout?mas osobni zkusenost?ja ji mam a klidne staci i ta dvacitka ovsem na jeden subwoofer s rozumnym vykonem.
bude na dvou woofrech. pioneer TSW258D4. jeden má 350RMS. já to dám na 35qmm
Seat Power: vím:-)měl jsem ho taky,měl jsem na něm 2xMTX T612-22 400rms zapojený do 2ohm samozdřejmě řádně ukostřen a při vetčí a delší hlasitosti už skakal do protecu vyřešil jsem to až s novou baterkou (hollywood SPV-60)
Jendo uvidíš sám víc ti k tomu říct nemužu :-)

26.02.2011, 18:00 |
CRK vetČí a delší hlasitosti :-D :-D :-D
tak jak to mám jinak napsat?
no si myslím že ti do protecu skákal kvůli impendanci. si to měl na pul ohmu zapojené ne? já to dám na 4 ohmy. a rozhodně si to nebudu pouštět na plný prdy :o) je to do auta na ježdění do práce jen.a baterku mám 62Ah novou.
:-):-):-)to jsme zkoušeli jednou a pod stálím napětí:-)skakal do protecu při 2ohm taky sem měl baterku tuším 55Ah..tak jestli to budeš mít jen tak tak to stači ta 35qmm
divne,ja mam tez dva subwoofery 400w rms a zapojeno na 2ohmy a ani pri nejvyssi hlasitosti neskoci do protecu,jen uz trosku zacnou poblikavat svetla,nic vic.
No spíš to bylo obyč baterkou pač když sem kupoval auto tak už tam byla a auto už mám 2roky tak je možné že už je po ní:-)ale teď mám novou tak to bylo O.K