Navštíveno 7326x

Je to starší model, ale docela v poho....

Ne každý starý železo, patří do šrotu....

historie od Magnatu.... ,ale ve výborném stavu...

nejnovější vydání od Morelu.... to bude kombinace... :-)

ještě k tomu musím udělat nějakou bednu... bylo by super kdyby někdo napsal jaký rozměr by měla mít.... ? na tento typ reproduktoru... chtěl bych ozvučnici (bassreflex)....

DVA 125
výkon RMS: 150 W
výkon MAX: 300 W
impedance: 4 Ohm
citlivost: 93,3 dB
a nějký ten instal. a tlumící matroš....

no vypada to slibne,ac bych asi upustil od tech magnatu a nechal pouze morely.Jinak pridavej pak fotky z montaze.
celkova cena? kdyby ti vystacil ten tlumici material,kdyz ho mas takhle v roli,tak se mi kdyztak ozvi..
Supr radio a zesík ,průměrný repro a nic moc káble . Pokud bys chtěl bednu na toho dragstera stačí se ozvat :-)

28.02.2011, 18:58 |
CRK Magnety nééééééé
A ty Dragstery bych si taky rozmyslel..

28.02.2011, 19:15 |
Toxxx Ani jedny repro:) Ale radio je ok:)

28.02.2011, 21:52 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-02-28 21:56:05
hoši víte vůbec co jsou ty Xcentriky zač? slyšeli jste je někdy... to nejsou žádny srágory jako magnat dnes ;-) jsou ještě z dob, kdy magnat uměl... ;-) sice to není žádnej hájend, ale zahrajou překvapivě slušně ;-) jó to byly Časy...
take chci vedet co je to za tlumení kolik ho je a kolik stálo?
seat power : ty magnaty jsou sice staršího vydaní, ale po zvukové stránce fakt docela dobrý... už jsem je slyšel zapojený a byl jsem velice překvpen, ono je spoustu lidí nezná, ale jak píše luke-jeep zahrajou fakt slušně...
Woko_O : cena okolo 13tisíc... toho tlumícío materiálu mám dvě role šíře 10cm x 10m takže 2m2 mělo by stačit, ale kdyby něco zbylo dám vědět...
rover (WoodTech) : káble napájecí jsou Alfatec 35mm o délce 5m jak + tak - o stejné délce, repro kabel je Alfatec to je ten modro stříbrný proplétaný Highflrxible Tvisted cable 2*2.5mm a pro připojení sw ten samý, ale 2*4mm... červený je drsgster DP425.R 2*2.5mm po případě kdyby nestačil ten alfatec... myslím si že docela v pohodě, ale asi jedinou změnu provedu v RCA kabelech... asi nějaké kvalitnější....
CRK : ten sw dragster byl za 500,- ůplně novej se zárukou, nepotřebuju žádnej extra tlak ani nějakou kvalitu a ta by byla za úplně jiné peníze, na to nemám zesilovač a ani už přebytečné finance.... chci aby splnil svůj účel a to snad trochu zaduní...
Toxxx : jasně, že repro není to nejlepší co trh nabízí, ale sehnal jsem je za dobrou cenu tak vyzkoušíme a popřípadě vyměníme, každý nějka musí začít a propracovat se k vyšší třídě.. vše je jenom otázka peněz... taky bych si představoval jiné....
Replayman007 : jo tlumení.... dostal jsem se k němu úplně náhodou... všude na www stránkách kde se zabívají autohifi ho podle mě nabízejí za šílené peníze... tak jednou u nás byl technik který dělal internet. připojení a po něm zůstal materiál, který se velmi podobá antirezonanční folii (alu-butyl-kaučuk), tak jsem se ho optal kdeto kupuje... a dostal jsem kontakt na stavobazar, kde jsem to také koupil 2 poslední role šíře 10 cm x 10m za 200,- Kč za tuto cenu je to super materiál z jedné strany alu fólie, bytumen široký tak 1.5mm a druhá strana se samolepící vrstvou pro kvaliní upevnění. tepelná odolnost píšou -40C - 100C... nic levnějšího a tak dobrého jsem zatím neviděl...
Seat Power : foto z montáže určitě budu postupně přidávat...
rover (WoodTech) : děkuju za nabídku, koukla jsem na tvoji tvorbu s MDF a jsi opravdu šikovnej, a kdyby mě nebavila ráce se dřevem a podob. materiály, tak byh si tu bednu klidně nechal od tebe udělat...
No každopádně mám dilema které z repro dopředu a které dozadu.... ?
Magnaty jsem skyšel, Morely ne.... kvalitnější by měly přijít dopředu to je jasné, ale které jsou na tom lépe toť otázka ?
takhle to vypadá seshora ten tlum. mater.

je fakt dobře poddajnej a hodně lepivej...

s tím tlumením Tě asi zklamu... tohle jsme dávali ke komínu..zbylo nám taky pár metrů, tak jsem to nandal do dveří... po 2měsících to bylo spadaný, takže to nedrží a hlavně je to pořád měký a nestuhne to, což je na prd. člověk je od toho hrozně ulemtanej
dle mýho koupit pořádný tlumení třeba Siku nebo StP
co se týče těch repro předek vs. zadek... prostě je poslechni a vyzkoušej...

01.03.2011, 12:55 |
clown Xetec fajn, ale nevim, zda to Morely dokaze nakrmit .., spis ne .. :o) to uz na tom zahrajou lip ty stary Magnaty

01.03.2011, 13:39 |
ronny mel moznost nekdo porovnat tyto magnaty xcentric 216 s Magnatama Classic 216?ty classic by mely byt taky nejake starsi ne?a myslim slabsi asi.ale zvukove sou na tom jak vi nekdo neco?
Replayman
ted te zklamu ja delal jsem z timhle matrosem cca pred 5 lety jedno auto a drzi to do dnes ;-)
meky to je to mas pravdu
sice to neni nejlepsi volba ale ucel to splni
clown : na tom Xetecu byly napojeny právě ty Magnat xcentric 216 a slušně s nima ten zesilovač cvičil a to mají 120W RMS 180W MAX 32- 32 000 Hz
92 dB ,tak předpokládám, že by měl utáhnout i ty Morely Maximo 90W RMS 180W MAX 90.5dB, neměli by bejt tak náročný na zesilovač jako model Tempo... no ale uvidí se...
ronny : já osobně jsem měl zapojené Magnat Classic 216 sice jenom na rádiu a potom jsem u známého slyšel xcentric 216 a bylo rozhodnuto co po classic 216, bude následovat... vždyť už jenom cena v době kdy se obě repro prodávala byla u classic oklo 3.000,- a xcentric okolo 5.000,-
Kleneex : tak to jsi mě potěšil s tou dlouhodobu zkouškou, já osobně jsem jsem to zkoušel na plech, pořádně odmastil, plech prohřál i ten materiál trochu a silou přimáčkl... a drží to fest
classic uz je bohuzel z doby, kdy magnat uz nedelal repra jako driv... s xcentrikama se to srovnat neda...
tak to jsem měl asi jinej matroš, odmastil jsem plech, nandal jsem to tam a po x měsících sundávám tapecírunk a bylo to popadaný:-)))
cara77
ale stejne bych to tam nedaval protoze jak uz bylo psano neni to moc tvrde....
výroba kroužků....
- dobrá pomůcka od Magnatu

narýsováno a jse se vyřezávat....

a hotovo... :-)

08.03.2011, 19:17 |
Francouz | Upraveno: 2011-03-08 19:18:44
cara77: tlumící matroš je - Střešní izolační lemovka / Aluband
[ Link ] a podobně jako Kleneex jsem s ní taky kdysi jedno auto dělal a drží dodnes ;o) !
Teď už je místo toho Vibraflex 40 ;o) !!
dlouho pracovně vytížen a teď přišel čas na zábavu... a montování...
odstranění původních repro v plastovém držáku proběhlo docela lehce, místo toho náhrada....

Kabely protažené, upevněné a připravené k zapojení...

01.08.2011, 21:42 |
Kobík co to je za auto ve kterém, probíhá instalace hi-fi.. ?

02.08.2011, 13:29 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-08-02 13:30:03
bych tipnul superb... ;-)

02.08.2011, 22:18 |
JA rower :-)))))))))))))

04.08.2011, 08:46 |
Diner Zacatek vypada zajimave, jen nevim jestli je pro tento ucel uplne vhodna ta drevotriska. A jeste otazecka: kam tam chces prisroubovat ty repro, kdyz uz ted mas u kraje srouby s podlozkama jak krawa?:-) Nebo se budou montovat pod ty srouby??? Jinak jestli uz ted mas v planu vymenu signalovek, tak je tam tyhle vubec nedavej... Jinak volbu radia chvalim a tyhle xetecy jsou taky velice slusny a dost vydrzi
Diner : jiný materiál jsem doma nenašel tak proto jsem použil tento, ale asi to nahradím MDF... tu musím koupit... repro budu šroubovat na druhou podložku... viz foto... signal koupen tento
[ Link ] ... super cena

Diner : ta druhá podložka je tam přilepená montážním lepidlem a ještě tam přijdou vruty kterými připevním středobas repro...

08.08.2011, 20:32 |
Diner Oka... tak snad to vydrzi aspon chvilu at to nemusis predelavat brzo;-) Kazdopadne signalovky chvalim... mam stejne;-)