Navštíveno 3201x

Zdravím Všechny znalé jen tak nezávazně zatím koukám po monobloku pro moje dvě nové hračky (Hertz HX 250) tak nějak mám představu co bych chtěl ale přesto se zeptám co znamená když je u zesilovače uvedeno CLASS-A,B,C,D atd. Tedy po jakém bych se měl koukat já pokud bych rád SQ a taky po jakém výkonu konkrétně bych se měl koukat děkuji všem za vysvětlenou
S těma písmenkama jsi se rozvášnil trochu moc.. :-D
Class AB ... analog
Class D ... digital
Ty potřebuješ monoblok s výkonem kolem 1kW RMS na 2 ohmy. Na SQ nejlepší analog, i když v dnešní době jsou už i hodně dobré digitaly, které mají vynikající kontrolu atd.
Revilohifi: děkuji za vysvětlení prozatím je budu rozehrávat na mém 5ti kanálu helix db5 a pak bych to viděl na takových 10000,- strop co bych do monobloku chtěl dát. Moje představa je ovšem taková, že bych si představoval zesík který jen tak někdo neuvidí a zároveň nějakou tu kultovní značku:) nevím prostě něco co mně nadchne jak vzhledově tak zvukově
Hehe, jestli můžu mít tak trochu rýpavou připomínku. Pokud chceš mít něco, co nikdo nemá a chceš aby to byla rarita, tak si připrav jiný obnos mincí. ;-)

28.02.2011, 20:32 |
CRK Za desítku tady skoro nikdo fakt zesik nemá.. :-D
mcdodo: tvou připomínku beru spíše jsem chtěl aby mi někdo třeba poradil po jakých záležitostech bych se měl koukat i kdyby to třeba mělo být přes limit. Třeba se mi zadaří a dobře koupím a nebo třeba taky ne a koupím ,,jen´´ tuctovou záležitost šikmooké produkce ale to snad ne
Sám musíš přijít na to, co se Ti líbí. A pamatuj, že dobře udělaná instalace za 50ku může zahrát mnohem lépe, než špatně sladěná za 200.
mcdodo: to je pravda proto nechci zesilovač za 150000 protože ten bych neměl problém vybrat. Ne fakt jde mi o to co by se dalo vybrat zhruba za tyto peníze ale tak nějak si myslím že dnešní výrobky jsou jen o komerci pozlátkách a tak podobně proto jsem napsal že bych si přál i třeba 10 let staré podstivé železo, nechtěl jsem aby se toto vlákno ubíralo směrem toho že bych si z audia udělal bezednou studnu a chlubil se tím.

28.02.2011, 21:13 |
koren Revilo ty pismenka seskrtal zase trochu moc:-)
za 10k pri trose stesti a vydrzi sezenes zajimavy veci- samozrejme ebay...napadaji me treba stary xes.nicmene pokud nevis co hledas tak tomu moc sanci nedavam
mrkni do bazaru je tam velmi zajimave zelezo andromeda 2.250 za smesnou cenu co se asi uz nebude opakovat,ale nevim jestli ti bude stacit vykonove

01.03.2011, 12:53 |
Fari psal jsem ti mail