Navštíveno 3654x

02.03.2011, 10:07 |
juve | Upraveno: 2011-03-02 10:16:27
Zdravím, prosím o radu ohledně výběru repráků do puntaII. Budu je krmit pouze autorádiem Alpine CDE-104BTi, ve předu komponentní 165 do 2000.- a vzadu asi ovály do plata do 1500.- , nepotřebuji špičku stačí když to bude hrát lépe. V autě jsou origo blaupunkt co byly s rádiem a sub. tam byl taky original. Tedka je tam 300w subáč. Bylo znát na zvuku že po výměmě rádia, místo orig. blaupunkta za alpinu, že je o dost lepší. Ty přední jestli by mohli být:
[ Link ] a do zadu:
[ Link ] Chtěl jsem nějaké citlivější, když je budu krmit jenom z rádia. Nebo nějaké jiné repráky. Děkuju za rady.

02.03.2011, 10:54 |
Marťas1 | Upraveno: 2011-03-02 10:54:55
Já bych možná zvolil tento set
[ Link ] ví, že je to o trošku víc, ale rozdíl ve zvuku mě příjde proti Hertz v téhle řadě docela propastný.
Nebo tady mas sestavu za podobne penize, zvukove o moc lepsi nez Hertz:
[ Link ] [ Link ] Pripadne jeste hodne zajimavy tento set:
[ Link ]
V těch penězích bych jednoznačně šel do této kombinace:
Kompa
[ Link ] Ovály
[ Link ] Za ty peníze toho na autorádio tyto reproduktory předvádí opravdu hodně.

02.03.2011, 19:47 |
juve | Upraveno: 2011-03-02 19:51:31
Díky za rady, veznu nějaké doporučené a když budu dělat objednávku tak bych vzal do mého Kangaa 2007 3dv. radio alpine cde 9881r: ve předu tam je 10cm ale na něho bych se vyprdl a dal do dveří které bych upravil, komba 165. A za sedačkami je dutý prostor tak 40 litrů 2x, kde by se daly umýstit 20cm basáčky i se zesáčkem(teď tam mám ovály sony) anebo jeden který by se dal za řidiče do boku duté stěny auta, tam vleze 30cm sub. Vzadu potřebuji mýsto proto do boku. Díky za návrhy. Do 5000.- pro kangoo
Cenově mi to úplně nevychází. Pokud bych se držel při zemi se zbožím, co ale už za něco stojí, tak třeba:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Je to kousek přes, ale hodně kvalitní zboží v akci s velkou slevou.
Čaues.. přihodím jen své poznatky :) třeba ti to pomuže. To mtx jsem slyšel můj názor že lepší než vše co tu za zaznělo jen poopravím jirkovi link asi myslel ovali tyto.
[ Link ] jinak zvukově fakt perfektni dcl mně až překvapilo jak něco v téhle cenovce muže zahrát. a to že sem dcl dst náročný posluchač :)
2 Lokal11: k tvému komentáři by tedy bylo vhodné napsat, které další reproduktory v této ceně jsi slyšel ve stejném automobilu na stejné sestavě, se kterými to můžeš porovnat. Pak tvůj post bude mít nějakou váhu.
Poslední dobou je moderní poslechnout jedny repra a pochválit je bez znalosti desítek dalších typů v podobné ceně.
jojo to by bylo vhodne napsat tak asi udelame jedno auto a budem zkoušet ne? neda se porovnávat nic nemužeš říct komu co konkretne sedne.. jen sem poslal svuj názor že mně mtx dst překvapily a mile a nebudu určitě sám.. to že jde o auto a hudbu co dotyčnej posloucha atd je už věc jiná...ale on sem psal pro to aby si poslechl nazor na věd... jinak promin ale tyhle crunche sem slyšel ne v jednom autě a ne na jednom zesiku a radiu a nic užasného to nebylo.. pro mě.. někdo muže mnět opačnej názor to je jasne..
2 Lokal11: v pohodě... dál bych to neřešil :-)
Crunche nejsou zázračné, ale zkus vymyslet jinou kombinaci reproduktorů, subwooferu a zesilovače do cenového limitu, kam by se rád juve vešel.

03.03.2011, 15:43 |
juve Tak chlapi, vidím to asi takto: punto je jasné kompa + ovály a do kanga dopředu kompa a zatím bez zadku. takže dvakrát kompa myslím že oba stejné nebo pro porovnání každé jiné? Možná do kanga trochu výkonější když bych to časem hnal přes zesák. Ten první link semi zamlouvá do punta, máte sním někdo skušenosti? Jinak díky za typy.
Jj, ty uDimension hrají hodně pěkně, ale na zesilovač bych do druhého auta volil nějaké výkonnější.
Pouze na rádio jsou fajn a taky umíme:
[ Link ]

03.03.2011, 19:13 |
juve To je dobře, že umýte. A jaké doporučíte ty výkonější?

03.03.2011, 19:16 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-03-03 19:16:57
Pouze na rádio bych šel do těch MTX RTS652 a RTC693 a na prozatím na rádio a později na zes bych šel do vyšší řady MTX T6S652
[ Link ] , Kdo slyšel ví, že ty kompa toho za ty peníze umí opravdu hodně. Krásně vyrovnanej a sytej zvuk bez absence nějaké složky. Umí zahrát všechny hudební žánry, i včetně rocku apod.
2 juve: z těch výkonnějších bych dle zahraničních recenzí volil novinku od Morelu:
[ Link ] ještě jsem je netestoval, ale Morel vždy umí něco navíc a přehrává o dost dražší reproduktory.
Pokud bys chtěl za menší peníze, tak:
[ Link ] nebo
[ Link ]