Navštíveno 3410x

Ahoj mám hrozně blbou otázku kvůli která mě jen zajímá o nic mi nejde..
Co se stane když vezmu dva jakékoliv auto zesiky např nějaké obyčejné "monobloky" vezmu jejich vystupy a propojím je mezi sebou bud paralel ( +s+ a -s-) nebo seriove (+prvniho na -druheho a naopak) a připojím je na jednocívkový repro..prostě na zátěž :-) co se stane?sečte se nějak výkon?předpokládám že se spálí.vysvětlí někdo proč?
díky :-) konečně budu moct klidně spát :-D
no zničíš ale proč se to stane to tě nepovim
a ty opravuješ zesíky? ach jo.... nic ti neříkají základy elektřiny ze základky?
já mám takovej pocit, že jsem někde narazil na zesíky co se dá jejich výkon nějakym způsobem propojit, ale šlo asi o naprosto stejný kousky.. nicméně u mě je to vážně jen pocit.. snad někdo zkušenější poradí a nebo mě naopak vyvede z omylu :)
jo jo zesiky od hifonics jdou mezi sebou propojit ale určitě ne na vystupech:-)
alespon tedy brutus Bxi 6000d
musel bys mít zesilovač kterej dovoluje zapojení master/slave...tzn. ze dvou kousků bys udělal jeden pořádnej
to vím že takhle některé stejné kousky jdou propojit.ale ja se ptal so se tam děje...a základy elektrotechniky si asi nepamatuju :-)
Midnite
umíš dělat jen chytrého nebo i něco sem tam vysvětlíš když se člověk slušně zeptá..? hm?..

03.03.2011, 22:54 |
clown v linku kazdej zes hraje je svoji polovinu signalu,
ale musi to umet..
pro ty. co link neumi se prodava nejakej xindl, Lada362 neco takovyho mel k prodeji.. jen nevim , jak moc to bylo audiofilni reseni na ty jeho "svarecky"
to je maxxlink modul na kterej se da pripojit xx stejnych zesiku, ktery nejdou linkovat nebo jich mas treba 8ks na 1 sw
tak to jo :-) to cucim..ale nevite jinak nekdo co se tam pri spojeni proste dvou vystupu ze zesiku do sebe naprasaka deje? :-) to by me zajimalo..urcite moznosti jsou..spis mi jde o to kdyz ze to tak udela a da se na to zatez..
Jeden příklad zesíků tady
[ Link ] ,Jo a ještě dotaz :dal by se použít ten modul třeba na spojení zmůstkovaného čtyřkanálu?Ne že bych to chtěl použít jen mne to napadlo .

04.03.2011, 09:39 |
clown modul bude drazsim nez celej ten 4k v te rade crunch ..