Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zodpoví mi někdo dotaz?nemůžu spát :-D

o Navštíveno 3410x o
o 03.03.2011, 16:08 | mmozga
Ahoj mám hrozně blbou otázku kvůli která mě jen zajímá o nic mi nejde..
Co se stane když vezmu dva jakékoliv auto zesiky např nějaké obyčejné "monobloky" vezmu jejich vystupy a propojím je mezi sebou bud paralel ( +s+ a -s-) nebo seriove (+prvniho na -druheho a naopak) a připojím je na jednocívkový repro..prostě na zátěž :-) co se stane?sečte se nějak výkon?předpokládám že se spálí.vysvětlí někdo proč?
díky :-) konečně budu moct klidně spát :-D

o 03.03.2011, 17:20 | endru.ondra
no zničíš ale proč se to stane to tě nepovim
o 03.03.2011, 19:36 | Midnite
a ty opravuješ zesíky? ach jo.... nic ti neříkají základy elektřiny ze základky?
o 03.03.2011, 21:07 | martin.dusa
já mám takovej pocit, že jsem někde narazil na zesíky co se dá jejich výkon nějakym způsobem propojit, ale šlo asi o naprosto stejný kousky.. nicméně u mě je to vážně jen pocit.. snad někdo zkušenější poradí a nebo mě naopak vyvede z omylu :)
o 03.03.2011, 21:18 | audia3t
jo jo zesiky od hifonics jdou mezi sebou propojit ale určitě ne na vystupech:-)
o 03.03.2011, 21:21 | audia3t
alespon tedy brutus Bxi 6000d
o 03.03.2011, 22:00 | tomas.V
musel bys mít zesilovač kterej dovoluje zapojení master/slave...tzn. ze dvou kousků bys udělal jeden pořádnej
o 03.03.2011, 22:47 | mmozga
to vím že takhle některé stejné kousky jdou propojit.ale ja se ptal so se tam děje...a základy elektrotechniky si asi nepamatuju :-)
Midnite
umíš dělat jen chytrého nebo i něco sem tam vysvětlíš když se člověk slušně zeptá..? hm?..
o 03.03.2011, 22:54 | clown
v linku kazdej zes hraje je svoji polovinu signalu,
ale musi to umet..

pro ty. co link neumi se prodava nejakej xindl, Lada362 neco takovyho mel k prodeji.. jen nevim , jak moc to bylo audiofilni reseni na ty jeho "svarecky"
o 03.03.2011, 23:14 | bassmistrkuca 8
to je maxxlink modul na kterej se da pripojit xx stejnych zesiku, ktery nejdou linkovat nebo jich mas treba 8ks na 1 sw
o 03.03.2011, 23:32 | mmozga
tak to jo :-) to cucim..ale nevite jinak nekdo co se tam pri spojeni proste dvou vystupu ze zesiku do sebe naprasaka deje? :-) to by me zajimalo..urcite moznosti jsou..spis mi jde o to kdyz ze to tak udela a da se na to zatez..
o 04.03.2011, 09:37 | Toyot'ák
Jeden příklad zesíků tady [ Link ] ,Jo a ještě dotaz :dal by se použít ten modul třeba na spojení zmůstkovaného čtyřkanálu?Ne že bych to chtěl použít jen mne to napadlo .
o 04.03.2011, 09:39 | clown
modul bude drazsim nez celej ten 4k v te rade crunch ..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.