Navštíveno 4476x

Tak je vše jak má byt a i na zadní sedačky se v autě už i místo našlo:-)Co pak tomu říkate?

dal bych jinej woofer a zesik :-)))
me se to libi,ac asi kuf nepotrebujes :o),ale dej potom lepsi fotku/y
O proti první verzi hodně velký polepšení
Rozhodně lepší než ta velká činská zeď co byla předtim :D

03.03.2011, 18:48 |
Syrup nechtel bych byt zadnim oknem :))
jo jo čínská zed už není:-))
I s vykonem jsem ted spokojený předtím tam byly dva sw na 2 ohmech ted jen jeden ale vykon je větší myslím že tech 144-145 db tam bude a to si myslím že není špatny a na poslech take super to jsem od toho očekaval. Trochu tlaku a dosti hudby:-)
Lepší foto zatím nemam na focení zatím ještě nebyl čas:-) ale polepším se.

líbí, tak to má být!! ;-) akorád ty koaxy nevím no, ty mosc slyšet asi nebudou :-D

03.03.2011, 21:51 |
swep je to takove nemastne, neslane, ten display nahore tomu dava korunku
no, aspon to pusobi, ze to je relativne dotazene do konce
Mishan: tyhne co jsou na te druhe fotce už tam nejsou nic vetšího se mi do toho prostoru nevešlo a nechtěl jsem to zase lamat přes koleno tak jsem zvolil 130mm od Hifonics zxi52 a dost mě překvapily jak v zadu zahrajou.
pekny provedeni az naty koaxi,ty kazej celkovej dojem.mozna bych je jen zapustil na mistech kde ted jsou:)

03.03.2011, 23:30 |
clown coax vyhodit ..
i kdyz budes vozit nekoho vzadu, pres basak o nich nebude vedet .. navic na picu smerovany
Hoši museli by jste ty koaxi vzadu slyšet pak by jste změnili rychle nazor. zapouštět jsem je chtěl ale nebylo kam kdyby bylo, řešil bych to jinak:-)
Myslim ze by stacilo ten koaxum udelat i pozvolnej prechod, protoze to takle strasne divne "vycumuje" ale jinak dobra instal ;-)
Ozvučnici jsem dělal tak aby měla objem nejmeně 100L a ta 15´´ take musí mit nějak svuj prostor i BR tudíš mi mezi ozvučnici a tapecem zbylo nějakych 10 cm a to je na zapuštění koax moc moc malo proto jsem to řešil kroužkama abych se dostal vyše. A ty koaxi jsem tam mit chtěl aby vzadu take trochu něco doplnilo ten bass a svou funkci splní na vybornou. Když tomu v autě naložím tak i přes bass a vybrace je slyším až dopředu.

06.03.2011, 23:48 |
Kesam Ty jsi tam měl těch 30 repreaku ne? předtím.
Tohle je dobrý aspon mužeš dát věci na sedačky dozadu :-)

07.03.2011, 15:32 |
Diner Rozhodne lepsi nez prvni... Ty koaxy predpokladam ze mas na hrani z kufru ven... trosku dotahnout ten skok ke koaxum a bude to fajn... kazdopadne by me zajimalo, jak se Ti podarilo odhadnout ten tlak:-)