Navštíveno 4071x

chalani je mozne ze piskanie je sposobene zemnou sluckou? mam radio + aj - na baterke aj zosiky... po pripojeni signalu pocut piskanie... po pripojeni signalovych kablov na externe zariadenie ( nepripojene na napajaciu sustavu auta) je signal cisty... teda naindukovanie rusenia do signalov nepripustam a navyse signaly idu mimo napajanie aj mimo kablove zvazky auta... nejake rady? dik
googluj, milionkrát položené otázky s odpovědí
vidim to na signály (sra*ky ze sady) pokud nemáš rádio Pioneer
podotykam ze sracky zo sady to nejsu... hifi koaxial RG62
uz si nepamatam co mas za radio a zosik... napis to dem a idealne aj typ auta.... niektore auta skratka piskaju a mozes sa postavit aj na hlavu....
jasisko OCTA1 diesel... PIO P88RS2, zosiky Sinfoni, Genesis, SS... proste riesim to ze v tom kabli je signal cisty... ale po pripojeni na zosik zo zacne robit... nejsom lama... kable idu oddelene...

03.03.2011, 21:24 |
jasisoft | Upraveno: 2011-03-03 21:24:39
ked natiahnes kabel povedla auta len tak tiez piskas ? neni su na pio odkurene tie poistky na cinchoch ? pripade len tak zo srandy skusit len tak prevesit z radia uplne ine cinch kable.... octa1 combi som mal, sice v benzine a nepiskala ani ked som kable tahal sucasne vedla napajania... sem tam pomaha odrusovac, vraj to degraduje kvalitu ale v kombinacii ////A 9887, HarmanKardon ca470 a Tempo6 som degradaciu nespozoroval ked som to skusal...
jj musim este skusit rozne kombinacie zosik a kabel...
juri pod ICQ ak mozes
máš odkořené SMD pojistky na výstupu z rádia
presne ako pise Tomas, choroba pio radiii

04.03.2011, 10:15 |
clown necekane Pio .. :o( 1 bod pro Tappaju :o)
no uvidime, cez vikend to pozriem... ta poistka je jedna alebo je ich viac?

04.03.2011, 17:46 |
lukee_cz | Upraveno: 2011-03-04 17:47:37
jedna a fakt pico...bez hacku :)
Edit: jestli si chces pocist
[ Link ]
mame foto kde ta poistka je na plosaku?
totok??

tady
[ Link ] , to co je vymeneno za 1ohm rezistor

04.03.2011, 21:12 |
Radeggast | Upraveno: 2011-03-04 21:17:54
OT
lukee_cz: Nemluv sprostě... :)
/OT
Jinak, jestli se nepletu, v origo servisu oprava nějakých 1500 a u Pavla kolem 1000...
EDIT: Tak se pletu... :) Že by to bylo s výměnou pásku??? No už nevím...

04.03.2011, 21:14 |
Toxxx Ja som daval za opravu 500kc a z toho bolo 300kc doprava:) A bolo to v Basysu.
ako som predpokladal radio je v poriadku, kostra cinchu je spojena so sasi radia...
Máš spojený šaši rádia s kostrou auta? Nemyslim tim přímo na -pol baterie, ale třeba plechovou šachtu rádia.
Bladzej to neviem, ale uz je po probleme... resp. piskanie je minimalne prakticky nepocutelne ani pri pauze.. nastavil som zosiky na minimalne zosilnenie a z radia idem vo vrchnej casti rozsahu - tak ako to ma byt a je to bez rusenia..