Navštíveno 3213x

zdravím.mám v autě beymu power 12 a je ve sterbine.mam to na zesiku Hifonics txi1500d.mam to na poslech.beymu mam proto že se mi líbí jak hraje.zatím jsem ji do limitace nedostal.ale chci se zeptat..kdyby ta beyma byla na zesu
[ Link ] změní se něco?samozřejmě že by už nebyl až takový problém ji dostat do limitace a musel bych na to dávat pozor.jde mi o to jestli to má smysl..pomůžu si nějak?co se změní..díky :-)
a ještě-jak velký je ten zesík žrout třeba oproti hifonicsu.mám to na poslech.žádné soutěže nic..
tak kazdopadne si polepsis oproti Txi,hlavne vykonove ale predpokladam i zvukove.
vykonove uz myslim neni potreba.myslim ze uz ten hifo by ho vyhnal do limitace.ale chtel jsem se optat jestli zvukove.
Midnite
nezajima me az tak produkty TEC jako spíš srovnání s tím hifonicsem..diky :-)

04.03.2011, 18:47 |
swep midnite nelibi se mi jak odsuzujes veci, ktery si nikdy nevidel a neslysel, ty ses takovej odbornik teoretik

04.03.2011, 18:51 |
CRK | Upraveno: 2011-03-04 18:59:17
Nikdy jsem ten zesik ani neviděl, ale dovolím si taky říct, že není úplně nejvhodnější pro tento sub.
swep: Jednu dobu to Pavel cpal všem, tudíž není problém si sehnat někoho kdo to kvalitně udělal. Jen na relaxu v pardubicích jsem našel asi 2-3 auta s TEC komplet. Pak už jen slušně poprosit, jestli si můžeš poslouchat. Také jsem jednu dobu o tom přemýšlel, protože to bylo za fakt hezkou cenu (komplet), proto jsem také sháněl auta ve kterých bych si to mohl naposlouchat.