Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosim o radu

o Navštíveno 3213x o
o 04.03.2011, 09:06 | mmozga
zdravím.mám v autě beymu power 12 a je ve sterbine.mam to na zesiku Hifonics txi1500d.mam to na poslech.beymu mam proto že se mi líbí jak hraje.zatím jsem ji do limitace nedostal.ale chci se zeptat..kdyby ta beyma byla na zesu
[ Link ]
změní se něco?samozřejmě že by už nebyl až takový problém ji dostat do limitace a musel bych na to dávat pozor.jde mi o to jestli to má smysl..pomůžu si nějak?co se změní..díky :-)

o 04.03.2011, 09:08 | mmozga
a ještě-jak velký je ten zesík žrout třeba oproti hifonicsu.mám to na poslech.žádné soutěže nic..
o 04.03.2011, 16:02 | Seat Power
tak kazdopadne si polepsis oproti Txi,hlavne vykonove ale predpokladam i zvukove.
o 04.03.2011, 17:48 | Midnite
TEC nebylo nic moc...
o 04.03.2011, 18:42 | mmozga
vykonove uz myslim neni potreba.myslim ze uz ten hifo by ho vyhnal do limitace.ale chtel jsem se optat jestli zvukove.
Midnite
nezajima me az tak produkty TEC jako spíš srovnání s tím hifonicsem..diky :-)
o 04.03.2011, 18:47 | swep
midnite nelibi se mi jak odsuzujes veci, ktery si nikdy nevidel a neslysel, ty ses takovej odbornik teoretik
o 04.03.2011, 18:51 | CRK | Upraveno: 2011-03-04 18:59:17
Nikdy jsem ten zesik ani neviděl, ale dovolím si taky říct, že není úplně nejvhodnější pro tento sub.
o 04.03.2011, 20:10 | Midnite
swep: Jednu dobu to Pavel cpal všem, tudíž není problém si sehnat někoho kdo to kvalitně udělal. Jen na relaxu v pardubicích jsem našel asi 2-3 auta s TEC komplet. Pak už jen slušně poprosit, jestli si můžeš poslouchat. Také jsem jednu dobu o tom přemýšlel, protože to bylo za fakt hezkou cenu (komplet), proto jsem také sháněl auta ve kterých bych si to mohl naposlouchat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.