Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak pridelat Sub.Box?

o Navštíveno 3601x o
o 08.03.2011, 18:48 | Jazzy
Ahoj,jak a cim nejlepe pridelat subwooferovy box?Muj ma cca 45kg a nedrzi na svem miste,nechci ale vrtat jak do boxu tak do kastle nejake uchyty apod.Jedine me pak napada privazat nejakym slabsim lanem,ale zase esteticky to nebude vypadat asi moc dobre :o( resil to nekdo uz?Budu rad za kazdou radu.diky

o 08.03.2011, 18:52 | Woko_O
suchy zipy... :)
o 08.03.2011, 18:56 | Jazzy
diky za tip,a jak to instalovat?cim je pridelam na box a pote na podlahu/kobrec?
o 08.03.2011, 19:10 | Dexter
mě kolikrát napadlo, co by udělal takovej klasickej 20kg box při nehodě třeba přes střechu.
o 08.03.2011, 19:14 | hanx
dexter: zlomil by krky vzadu sedícím lidem x)
o 08.03.2011, 19:43 | rover (WoodTech)
Suchý zip . Dá se přidělat přišitím,přisponkovat nebo přilepit jak kdo umí. A nehne se to .
o 08.03.2011, 19:45 | swep
metricke srouby skrz karoserii, suchy zip je fajn pri normalni jizde, ale pri nehode to vubec nikdy neudrzi
o 08.03.2011, 19:56 | Jazzy
dobra vyzkousim to,zda se mi to jako asi nejlepsi volba pro me pozadavky.diky
o 09.03.2011, 14:31 | Ravo | Upraveno: 2011-03-09 14:33:35
hmmm...nehoda a sub....to bych musel přivazovat v kufru všechno co tam vezu jako náklad aby mi to náhodou nepřerazilo krk při nehodě. Takže suchej zip a plato (nebo roletka) je dostačující ochrana, aby to nevraždilo (dle mého názoru). POchybuju že by se výrobci aut vystavovali zbytečnému riziku soudních žalob kvuli zraněním způsobených nákladem, ti mají určitě vyzkoušeno co se všechno při nehodách děje atd..
o 09.03.2011, 14:44 | Woko_O
Ravo tak to nevim..staci kdyz si tam decko poveze nejakyho plysaka,nebo tam nekde bude treba jen fotak..pri nehode se z toho stane vec ktera dokaze lamat kosti..S tim vyrobci mozna pocitaj,ale netestujou to (mozna par vyjimek..)
o 09.03.2011, 15:09 | Jajinek
taky sem si chtěl před cca 13lety přidělat sub na suchej zip,ale nevěřil sem tomu tak sem to dal na klasický vingle 4ks 30x30 a 16ks 4x30 vruty a asi mě to zachránilo,cca půl roku na to mě vjel starší pán z ničeho nic do cesty a já se do něho v kile zapíchl a dopadlo to tak,že ta malá bednička od magnátu se vyrvala z dřevěné podlahy,urvala kolíky co drží zadní lavicu na opírání a to stejný se spolujezdcovou sedačkou(to co se sklápí plandalo tam a zpět jak hadr),takže jestli ti můžu poradit tak to pořádně přišroubuj a zbytečně neryskuj zkrz okrasnou hovadinu ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.