Navštíveno 3305x

08.03.2011, 21:06 |
Lyssy Najde se tady někdo, kdo má nějakou "lepší" muziku ve felicii? Chci radu ohledně upgradu alternátoru, jestli to náhodou někdo dělal, tak konkrétně z jakého jiného auta vzal alternátor, po případě kolik měl/má A a jestli bylo potřeba dělat nové/jiné uchycení. Chci vyřešit vypadávání zesilovače při vyšších hlasitostech a problikávání světel a palubky. Takže než koupím baterii, tak prosím o další rady ohledně alternátoru. Kdokoliv s jakýmkoliv nápadem sem! =o)
záleží jestli máš 1.6 nebo 1,3mpi. já mám 1,3mpi bez serva a postup mám-altík z A4 1.8T 120A(ale stejnej altík je kokta,seat,golf 4 atd atd)potom si sežeň držák na servo a na ten ho jen našroubuješ a máš hotovo. Já su teda ve stádiu,že mám altík,mám držák,ale nemám pc4000,takže ohledně zapojení eletriky nevím,ale nemyslím,že to bude něco echt složitýho,protože co sem se bavil s eletrikářama tak jen mávli rukou,takže to neřeším jako nějakej problém a budu to řešit cca za měsíc jak bude PC.
Jajinek..a co bys dělal s elektrikou? :-)))) vždyť budeš měnit kus za kus tak v čem je problém :-)
...jo a k PC4000...velice pochybuju, že tuto baterku seženeš. Možná PC3000, ale u čtyřky je výroba definitivně ukončená
...můžeš mi věřit nebo ne, ale z huby si nedělám. Jedině jestli neseženeš tady na foru starší, ale pochybuju o tom, že někdo z prodejců bude mít skladem aspoň kousek
tomas.V -jako,že koncern má stejný konektory jak o xxxlet stará fekda? to asi nebudou.
seženu ;-)

09.03.2011, 21:56 |
Lyssy Kdyžtak mi to zdokumentuj, hodně by mi to pomohlo. Jsem mlaďas a nevím si s tím rady a už bych to rád dal do kupy! Jezdím už půl roku s tím, že se mi to pořád vypíná při vyšší hlasitosti! Máme stejnou feldu. (teda jestli jí máš taky modrou) =D
No já mám ve Felicii 4x100W RMS + 1x440W RMS a bezproblému na baterii Varta Blue Dynamic 62Ah a alternátor je tedy úplně nový Magneton 70A.
ono de oto jestli tam Lyssy má taky tu 70A nebo ten slabší(myslím že 55 nebo tak nějak). Já měl loni 4x185rms + 2,3kw na dvě 74ah a problikávalo to řádně a někdy aji vyplo.