Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomoc s autoradiem š. octavia

o Navštíveno 3098x o
o 10.03.2011, 16:22 | P3RF3KT
Sem tak trošku v koncich. Dneska sem znamymu přivezl radio na cd že mu ho dám do octavie. Jenže nastala zrada. Má ta původní original radio blaupunkt na kazety (pro upresneni jedna se o octavii I combi) to sem vyndal, koukam pripojeni na iso konektory rikam si supr tak to tam cd radio pujde bez problemu. Jenže zrada jako prase. Radio na cd nejde pustit tak si rikam co to vyndam svoje radio z auta dam ho tam pripojim a taky nic. Nereaguje jak kdyby do nej nesel proud. Mel doma jeste jedno radio na cd a jeste jedno na kazety, tak prinesl obe a ani jedno se nepustilo. Vratili sme z5 origo blaupunkra kazetu a to šlapalo jak nic. Koukam na iso konektory a napojeny uplne stejne jak u me v aute, takže tam sem zadnou zradu nenašel. Ve finale prijel jeste jeden znamej taky s octavkou combi I, rikam mu vyndej svoje radio na cd a puc mi ho zkusim ho tady. A taky nic. Tak sem to vzdal s tim ze se optam tady jestli mi nekdo neporadi cim by to mohlo bejt. Je mozny ze to ma nekde nakej blok ze to neveme neorigo radio? Diky za kazdou radu.

o 10.03.2011, 16:26 | M.a.R.i
Pokud si pamatuju dobře, tak vw group má přehozený stálý napětí a zapnutí po otočení klíčku, myslím že je to červenej a žlutej drát co jde do napájecího isa, tak by mělo stačit tyhle dva dráty prohodit,ale počkej na zkušenější :).
o 10.03.2011, 16:41 | P3RF3KT
supr pokud by to bylo jen timhle tak je to snad to nejmenší. K autu se dostanu stejne až zitra tak počkam jestli ještě někdo poradí :)
o 10.03.2011, 20:03 | Pavel 528
jj je to presne tak,starej blaupunkt jede jen na jeden plus,kdezto to nove potrebuje oba dva a pricemz prave u VW ci skodovky jsou tyto plusy prohozeny...
jeste zmer,zda nemas prasklou pojistku nekde v pojistkovce a tedy by tam jedno plus do ISA neslo...
o 10.03.2011, 20:30 | clown
ano O1 .. , u ty mi praskla pojistka pro radio snad 10x behem dvou let :o)) jinak samo prehodit zlutej a cervenej
o 10.03.2011, 21:55 | Spooky1
Ale aj tak by pri zapnutým klíčku to radio mělo jet... Takže bych koukl na tu pojistku určitě.
o 10.03.2011, 23:26 | BMW_318iS
evidentne to ma jen jeden vodis na 12V, takze spojit cerveny a zluty. prehodit zlutej s cervenym preci nemuze pomoci pac pokud by to mel naopak tak by zapnout slo jen by si nepamatovalo pamet.
o 11.03.2011, 07:50 | Pavel 528
no prave bude muset c/z prohodit,pac skodovka to ma oproti normalu prohozeny...tedy pokud tam dava jine nez originalni radio
proste to chce vzit merak a merit jak to je zapojeny a pak to tak pripojit....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.