Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ipod vs alpine - zasekavani

o Navštíveno 2983x o
o 11.03.2011, 09:50 | achiles
zdravim, mam radio alpine CDA-117Ri a k nemu pripojuji skrz USB MP3 prehravac ipod nano 6.Gen. Casto se mi stava, ze po vypnuti radia (klickem) a naslednem zapnuti uz nehraje. Pouze nacte seznam pisnicek, ale neprehrava (jako by byla pauza) a stoji porad na zacatku. Pisnicky lze normalne prehazovat, ale proste to nehraje. Jak to opravit se mi zatim nepodarilo zjistit, vypinani radia, ipodu nebo vynadavani z USB nepomaha. Proste to pak nahodne zacne hrat samo...

kde muze byt chyba? ipod nebo radio?

o 11.03.2011, 10:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
zkousels jak se to chova pres full speed kabel?
o 11.03.2011, 11:32 | achiles
ten kabel bohuzel nemam, takze nezkousel. ted jsem nasel update 1.1 pro ten ipod, tak uvidim, jestli to nepomuze, pak pujdu asi do toho kabelu.

PS. kabel ma oznaceni "ALPINE KCE-433IV" nebo je to nejaky jiny??
o 11.03.2011, 11:48 | achiles
no, update jsem provedl, hraje to (predtim to bylo zrovna ve stavu, ze to nefunguje), ale to jeste nic nemusi znamenat. uvidim az casem, jestli se ten problem bude opakovat. v changelogu nic o fixovani meho problemu nepisou.
o 11.03.2011, 11:58 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
on je ipod kabel i soucasti baleni

pouzivas ten nebo neorigo?

jednou jsem se setkal s tim ze alpine potrebuje bud svuj kabel, nebo apple kabel
s noname usb-ipod to nejelo
o 11.03.2011, 12:11 | Replayman007
taky se přidám k dotazu:-) napojím iPhone 3G přes usb do rádia Alpine CDE-9880 aby hráli mp3 nebo potřebuju kabel Fullspeed?? Díky:)
o 11.03.2011, 12:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
full speed kabelem pujde ovladat ipod z HU, rychlost ovladani je 1:1
pokud to bude apple usb kabelem melo by to chodit ale ovladat to pujde jen na ipodu
o 11.03.2011, 12:21 | Replayman007
ipod iphone je to stejný? já to zkoušel origo kabelem do usb a nic :/ ale na kabelu z ária byla prodlužka.....
o 11.03.2011, 13:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ipod a iphone se chova stejne
jen potrebujes origo prislusenstvi alpine/apple

o 12.03.2011, 01:15 | achiles
>>on je ipod kabel i soucasti baleni
tak mi to nedalo a kouknul jsem do krabice. full speed kabel tam samozrejme nebyl, tak jsem kouknul do manualu. toto radio vubec full speed konektor nema. Ipod se pripojuje pres USB (redukce byla u radia) a radio ho pres nej take ovlada (nacita playlisty, hraje od mista, kde ipod skoncil, atd). Obracene to nelze (ovladani radia pres ipod)...

BTW. kdyby toto radio nekdo chtel, tak bych ho mozna pustil. Jsem s nim spokojeny, ale podsviceni mi vubec nejde do interieru
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.