Navštíveno 3257x

11.03.2011, 17:11 |
Fari Pincka jsem neslyšel, JBL jo a za ty prachy je to určitě lepší volba.

11.03.2011, 17:12 |
WiLaS taky jsem přemýšlel o tom samém JBL :-D myslím si, že za ty prachy to něco zahraje

11.03.2011, 17:15 |
PDAQUE | Upraveno: 2011-03-11 17:16:39
pincek se dá sehnat za 2800...jen o 300 dráž zhruba...má lepší frekvenční rozsah..tak nevím...
Který si mám teda koupit..?

12.03.2011, 14:59 |
Fari když koupíš JBL, chybu neuděláš. To, že má pio větší fr rozsah neznamená, že líp hraje. Basový frekvence sw jsou kolem 40-80hz. Můj názor je takovej, že mezi nima nijak extrémní rozdíl nebude.
mažou mi tady příspěvky.....................
ono to možná někoho překvapí, ale ten pincek hraje nečekaně dobře :) osobně bych mezi těmito basáky neviděl nějak velký rozdíl. Oba nepotřebují nějak náročný zesilovač a zvukově i výkonově jsou ty bedny podobné. Vzhledem k akční ceně na ten JBL
[ Link ] , bych ale asi šel spíše do něj. V této ceně je to asi nejlepší volba
PDAQUE: jako nahoře, měl jsem oba, Pioneer mi přišel výživnější kvalitou zvuku, co se týká tlaku, uměl zahrát, ale měl své hranice a prostě víc už nezahrál ani kdyby se zesík rozkrájel, JBL mi přišlo více dravější, co se tlaku týče, malinko na úkor kvality, ale prostě hrálo jako blázen při posilování krmení ze zesíku...můj pocit. Pokud SQ, volil bych Pioneer, pokud trošku rána a tlakařina, pak JBL.