Navštíveno 3296x

zdravim,mam dotaz,mam tady jednoho sonica-12ku s KO jednou nebo obema civkama,ted si nejsem jistej,neznate nekoho z prahy kdo by to umel opravit?jak se to tak pohybuje cenove?dik

16.03.2011, 22:10 |
CRK hele, snad i opravý, ale prej skoro vždycky vopatlá...

16.03.2011, 22:10 |
clown deda Ledvinka je dobrej, ale je mu tak 80 ..
cca 10 procent veci nedopadne dobre, me delal W12 od Helixu a jedna super, druha blbe vycentrovana.. ale je to kus od kusu, tusim, ze delal 400 - 500 za civku, obcas lepidlo, tam kde byt nemelo.
jinak poslat treba na kleneexe do Brna, tusim 1500 / civka, ale funga..
deda ledvinka :D aby ten reprak vubec uzved ty jo :D zkusime zavolat dedovi a uvidime :))

16.03.2011, 22:24 |
clown uzvedne .. mota kde co .. i tyhle .., ale treba pak Sonic zacne i hrat :o))
clown: ledvinkovi je asi tak 109let :-D
ale obcas se povede, hlavne je to za par korun
a vsichni tomu moc davate, ma to cenu 3,-Kc/kg :-D
zatiziletnost deleno trema, a rychle.... to je skutecny co to snese :-D
Tak jsem dneska oslavil půl roku, co čekám na opravu Sonica od pana Ledvinky :)
Ještě se k tomu prej nedostal.. tak nevim no :/

29.02.2012, 12:10 |
hoff Rocco bud v klidu, ja slavim rok a pul co jsem poslal carpowery jakemusi . . . . Husák tusim, ale slibotechna hadr. Uz nedoufam ze to nekdy bude. . .
mate si to dat k Petisovi dava nove civky a ne premotavky a hlavne je to rychle ;-) sonica zvladne taky..

29.02.2012, 16:03 |
clown taky mam uz 6 let u Caraudia MDSko :))))) plastovej srac :)))
ja teda nevim, kleneex mi motal dva suby a oba perfektne, super provedeni, rychle, naprosto bez problemu, hrajou lip jak novy ;-) a vypadaj jak novy, tak nevim kde je chyba
Rocco Gratulace:-)) k nemu uz radeji nikdy nic mozna tak premnotat bavlneny klubko--holt respektuji ,ze je starej a nemocnej
[ Link ] tenhle pan je celkem kousek :-))

29.02.2012, 20:09 |
clown pepe .. a dobry ?
mne vse ledvinka premotal tak do 3mesicu
ale uz je to zas o dalsi rok navic