Tímto bych Vám chtěl představit instalační materiál Streetwires, který je již dostupný v ČR. Prozatím jsme naskladnili to, co se nám zdálo jako velmi zajímavé a potřebné, případně to, co se prozatím u nás v ČR trhu moc nevidí.
- bateriové svorky, kde je i varianta s přímo implementovaným pouzdrem pro miniANL pojistku. Velmi praktické je uchycení kabeláže na šroub, můžete tedy na svorku nainstalovat prakticky jakýkoliv průřez napájecího kabelu.
[ Link ] - Distribuční bloky se prezentují velmi kvalitním zpracováním. Určitě zajímavým blokem je DBX 30, kde je vstup opět na oko (kde můžete nasintalovat kabeláž o jakémkoliv průřezu - i třeba 100qmm) a rozvětvit na 3x kabel o průřezu až 53 qmm.
[ Link ] - Distribuční bloky s jištěním. V této variantě naleznete i kombo blok, kde je možné větvení jak kostřícího, tak zároveň napájecího kabelu. Případně variantu, kde je možné napájecí kabeláž rozvětvit na variantu 1x 53qmm + 2x 25 qmm kabel. Napájecí kabeláž je vždy chráněna miniANL pojistkou.
[ Link ] - Uzemňovací terminály a masivní oka jsou vyrobeny s největší detailností. Vše vyrobeno z masivní mosazi. Určitě u nás originální jsou uzamňovací terminály s velkou dotykovou plochou a uchycením na 3 šrouby. Varianta na uchycení buď kabelu 1x 53 nebo 25qmm, ale i rovnou s uchycením 2x 53 nebo 25 qmm kabelu.
[ Link ] - Reproduktorové kabely jsou momentálně zastoupeny jen twistovanou dvoulinkou 2x 2.0 qmm. Jedná se o velmi ohedný a kvalitní kabel. Udaný průřez je podle tabulek, zdá se mě ale tlustší, než je kabel Hollywood, u kterého dovozce vypisuje průřez 2x 2.5 qmm. Nyní je u nás k dostání za dampingovou cenu 49,-Kč/m, což mě přijde přímo bezkonkurenční.
[ Link ] - Kapacitory jsou zastoupeny ve verzi PSC401 (bez voltmetru) a PSC401D (s voltmetrem modré barvy). Jedná se o velmi kvalitní kapacitory, které jsou schopny disponovat až 300 A. Výhodou jsou opravdu dlouhé uchycovací terminály, kde můžete využít i masivní oka apod. Bohužel u PSC401 jsem neodhadl zájem a povedlo se mě je ihned vyprodat, takže ty budou k dostání až za cca 4 týdny.. :-(
[ Link ] V nabídce jsou ještě signálové kabely a napájecí sady s napájec kabeláží z bezkyslíkaté mědi (žádný hliník apod.), ty už máme ale v nabídce již delší dobu a dost lidí je již zná, tak ty tu nebudu již dál představovat.. :-)
Kdyby jste se chtěl někdo pozeptat na nějaké detaily, nebo i klidně poslat realné fotky apod., tak se mě klidně ozvěte. Jsem plně k dispozici.
P.S. Komplet nabídka SW je zde:
[ Link ]