Navštíveno 3690x

Tak jsem se po dlouhé době dokopal ke koupě těch dvou subwooferů (Carpower SP-252C) koupil jsem i dvě výhybky , ale potřebuji poradit jak to zapojit : autorádio - zesilovač - výhybka - repro nebo : autorádio - výhybka - zesilovač - repro , ptám se protože autorádio nemá linkový výstup a zesilovač je originál k autorádiu se vstupem přímo ze zesilovače , dík za radu.
no z tohohle toho moc nepochopim,jde to totiz obema zpusoby,ale ani jednim,tak nejdriv par otazek:
zesilovac nema svoji vyhybku a tim primo ze zesilovace,myslis ze je napojenej na reproduktorove vystupy? ani moc dobre nechapu original zes k radiu,asi myslis to co uz tam bylo od vyrobce...
ty vyhybky co jsi koupil,tedy budou taky na repro kabel,kdyz nemas cinche...takze mezi zesik a sub
hlavne si myslim ze original zes.asi moc dobre znit nebude na suby a jeste 2 a jeste pasivni vyhybkou...
Ano , od výrobce
určitě napojený přímo na koncák
výhybky od dexonu pro SW za 190,- 2ks
zesilovač - poj.25A osazen 2x TA8254BHQ - (nějaké foto pro představu osobně jsem tolik součástek nečekal audioprocesor atd. kdo ví jak to je nastavené )
nečekám žádný zázrak ale snad to bude lepší než původní orig. repro
Později asi koupím nějaký dospělejší sez.
[URL=
[ Link ] ]
[URL=
[ Link ] ]
[URL=
[ Link ] ]

tragedie tos to mohl dat rovnou z radia ten zes o moc vic davat nebude tragedie

27.03.2011, 13:07 |
Diner co je to za zesilovac? Nebo to je nejaky home-made, ci z neceho vykuchany? Jsi si jisty, ze neco takoveho ti utahne dva suby?

27.03.2011, 13:09 |
Diner | Upraveno: 2011-03-27 13:17:21
Ted ctu ze je to origo od autoradia... aspon napis od jakeho... tak jako tak to zadna slava nebude... jinak radio->zesilovac->vyhybka(predpokladam ze zes to neorizne a pousti plne pasmo)->repro-> zjistis ze to za nic nestoji-> koupis ZESILOVAC s Hi-vstupem -> zjistis ze ty suby za nic nestoji a koupis lepsi -> zjistis ze origo zesilovac v radiu je napytel a hi-lo prevod to zabije, koupis radio s cinchovyma vystupama->vytlumis, upgradujes zesilovace, repro, radio, kabelaz porad dokola;-)
tohle je fakt hodně zoufalej pokus o zlepšení.....
nakonec zjistíš že si vklidu moh za 500 sehnat můstkovatelnej 2ch kterej by měl výkonu asi tak 4x víc než to co tak snažně fotíš a nikdo tady neví co to je, na zesíku by sis nastavil LP a nemusel kupovat vyhybky od posranyho dexonu a sw sehnat levnej taky neni problém a i kdyby si to měl zavřít do odpadkovýho koše a omotat ho tam izolačkou aby držel tak by to stejně hrálo 10x líp než tahle zoufalost....
jeeee Nismo my pripomnel moje zacatky doma pred 15lety:-))uplne presne takhle jsem to mel:-)jelikoz byl do konusu a rozsiroval se ten kos,takze kdyz jsem chtel neco vyzkouset,sla tam 10,12 i 15ka a omotanej izolackou a i jsem si do nej vyrizl diru do te izolacky-basreflex:-))