Navštíveno 3124x

Potřebuji poradit od někoho kdo to už dělal. Úkolem je protažení tří reprokabelů (tří párů) průchodkou z auta do dveří u AUDI A6 r.v.2006 a novější. K origo svorkovnici je přístup totáně na houby. Kdyby pomohly fotky, tak je udělám. Nebo kdyby to měl někdo nafocené (jak to udělal) tak sem s tím. Moc by mě to pomohlo. Rád bych tam zachoval i původní kabely pro případ prodeje auta a přechodu na origo zapojení. Jde mě o přední i zadní dveře. tedy A + B sloupek. Do zadních dveří půjde jen jeden reprokabel(jeden pár).
pokud nechces rozm*dat stavajici elektriku, tak urcite nove pruchodky a pri prodeji hodis zaslepky. Ale pokud je ke svorkovnici blby pristup, tak kolem to bude podobny. nezbyva nez sundat plasty u nohou a mrknout na to :)
Plasty už jsem sundal. Ke svorkovnici jsem se rukou dostal (blbě) ale je to naprosto nepřístupné. A pokud bych chtěl dělat novou průchodku musel bych sundat dveře. A i tak je tam tak málo mista(z vnitřní strany), že by to byl problém. pro hledám někoho kdo už to opravdu u tohota auta dělal a vyřešil to. Abych neřešil co už někdo vyřešil. Vznesl jsem tento dotaz na servis AUDI a tam jsem dostal jedinou odpověď ... nelze.