Navštíveno 3720x

30.03.2011, 13:35 |
Dušan pomoc pls, chci do nové Octavie Tour din 1 radio. Bude tam originál 8 repro, to měnit nechci, nejsem expert na zvuk ale chtěl bych MP3 na USB a jestli něco takového existuje tak Bluetooth HF (to mě jen napadlo, není podmínkou). Radio určitě nové a cena kolem 7tis ale taky není podmínkou.

30.03.2011, 13:44 |
clown a 1 DIN redukci uz mas ? a prechodky MOST ISO ? :o))
ja jen, aby si s tim pocital :o) protoze to neni zrovna levne ..
za mne mohu doporucit AVX-77, ale to stoji o 100 procent vic :o) USB zezadu + dira do vrchni kasliku a v nem HDD :o)

30.03.2011, 13:45 |
clown ale idealni reseni .. normalni radio s USB a k tomu Parrota a mas klid a nemusis resit kompatibilitu HF, protoze na tom Parrotu jen flashnes firmware.
clown:to radio přehod s tím šuplíkem,takhle je to divný,teda alespon pro mě.

30.03.2011, 13:58 |
clown Luke ..
1DIN uz tam davno neni :o))
Jak píše Clown, prvně budeš potřebovat tento setík adaptérů
[ Link ] Co se týče rádia, tak tam je už možností více. Bluetooth handsfree není problém, například Alpine CDE-126BT s USB, kde lze zvolit i zelené podsvícení
[ Link ]

30.03.2011, 14:10 |
clown btw .. nova stara ma palubku udelanou jako pro origo 2DIN viz muj prvni obrazek, nebo sirokou napr jako mel Stream ?
takto ? viz starej 2DIN :o)

30.03.2011, 14:45 |
Dušan 2 audioland.cz: přesně něco takového si představuju. Prodejce tvrdí, že v autě je příprava pro autorádio a já jen "zasunu konektor". Na tohle jsem se vyloženě ptal. Pro tu montáž HF. mikrofonu a podobně, musí se vrtat nebo rozebírat palubka?

30.03.2011, 14:51 |
Dušan takhle palubka vypadá, jen bez rádia

30.03.2011, 15:19 |
clown takze velkej ..
kup si ten kaslik nahoru .. :o))
Dušan. I když tam je příprava, tento set potřebuješ. Ten konektor co tam je nepasuje na neoriginální rádia a bez toho napaječe to taky moc fungovat nebude :) v případě rádia Alpine by se tam akorát musel dát jiný (ne fakra DIN, ale fakta-iso) mikrofon je externí, vrtat ale nic nemusíš, to se dá protáhnout třeba do sloupku..