Navštíveno 6025x

18.04.2011, 23:51 |
vypuk Chtěl bych se zeptat - jak posílit ozvučení tohoto auta? Je tam normální kazetový přehrávač origo BMW Reverse radio... Je tam aspoň někde přípojka v kufru jako příprava na cd changer nebo se to musí dodělávat?
Mám takový "záložní plán" vypojit origo rádio jen aby tam bylo a rádio třeba dát do přihrádky spolujezdce nebo ještě by se to dalo vyřešit třeba tak, že bych pomocí nějakého kabelu propojil display a radio v šuplíku - jak by se to dalo řešit?
Rád bych také podpořil "sekci" basů - jak?
Napadá někoho nějaké řešení v rozumné cenové relaci - moc do toho nechcu dát, jen abych si přehrál cd/mp3/připojil třeba přes jack telefon nebo hodil kartu/usb klíčenku...?? Nechce se mi dávat dvacku za origo rádio(ale zase ten display, navi, telefon, bluetooth - ale zase finance nejsou neomezené)...
Díky za jakékoliv tipytriky :)
Vim, že spoustě lidem to připadá "nepěkný" a na ty všechny kašlu - na zvuk se nekoukám, ale poslouchám. A proto jedinej způsob, jak vylepšit zvuk v E39, je vyhodit HU a koupit ten plastovej adapter, kterej v černym interieru nevypadá nijak zle a dát tam normální rádio. To je verze, pokud chceš opravdu lepší zvuk. Pokud Ti jde ale pouze o MP3 z USB, tak si vystačíš s tim adapterem od krale. Já už nad zvukem ve svý e39 strávil dva roky a řekl bych že "sem spokojenej" Asi by bylo co vylepšovat, ale jak píšeš, taky prachy netisknu.
No paráda! Ten adaptér od krale se mi dost zamlouvá. Myslel jsem, že to jenom s rádiem zkousnu, ale asi ne. Takže řešim co s tim a zároveň zachovat originál. Takže doufám, že nevadí když to tu zaseru, ale aspoň nezaložim zbytečně nový topic. Mám tohle rádio, můžu to na to připojit? CD chnger by tam měl být, ale není. Byla tam našroubaváná jenom nějaká dvd navigace philips.

Keď tam máš konektor k changeru, tak by to tam malo ísť. Tú vec (ako každú inú tohto druhu) dávaš práve miesto changera. Niektoré môžeš dať dokonca cez rozdvojku aj spolu s changerom...
No na původnim místě žádnej kabel neni, je tam jenom to co je na posledním obrázku a to je asi nějakej dodělanej bastl.
no podle fotek tam zadnej origo changer nikdy nebyl,ty co tam mas je jen externi zesik...
ty kabely co tam mas jsou dodelany a neorigo k nejakymu jinymu changeru
Aha, takže ten adaptér já tam nepřipojim :-D No tak já snad do toho budu muset fakt hrábnout.
jo ted na to koukam,radio mas REVERSE a to ovladat changer neumi,takze ani kabel tam nikdy nebyl...musel by si mit radio BUSINNES
Tak jak? :-D

tak jsem uplne slepej..o]]
no tak ho vyndej a uvidis,zda do nej vede kabel na changer