Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pls pomoc- montáž repra do plata

o Navštíveno 4482x o
o 19.04.2011, 21:23 | Filoid
Prosím, poraďte mi.. rozhodl jsem se dát Alpine SXE 1750s to plata (u fabie 1). v platu mám již vše usazeno, přišroubováno. budu chtít, aby se dalo plato odepínat, když ho budu chtít sundat..
co vše budu prosím potřebovat pro vedení výšek a středobasů až k rádiu?

dočetl jsem se, že budu potřebovat dvojlinku, pak konektory k přichycení kabelu k reproduktorům..

také jsem četl něco o vyhýbce, ale o té vůbec nic nevím.. budu jí potřebovat?

nevím tedy hlavně, co budu potřebovat k připojení reproduktorů k rádiu na opačné straně..jaké konektory(redukce) budu potřebovat pro připojení do iso konektoru..?

předem moc děkuji za odpověď :-)

o 19.04.2011, 22:03 | Filoid
a bude fungovat reproduktor, když kabel přeruším a na jednu vzniklou stranu dám samičku pin ISO konektor a na druhou samečka?
o 20.04.2011, 15:08 | tazman
teď nevím ja to mysliš ;)
o 20.04.2011, 18:40 | Bladzej
Jestli nemáš zesik, tak to připojíš přimo na ISO konektor pomocí dvoulinky.
Pokud zesik máš, tak z rádia vyvedeš RCA (signálový kabel) do zesiku a ze zesiku rozvedeš k repru.
Co máš za rádio?
o 20.04.2011, 20:51 | hifim@ni@k
Pokud jsou to komponentní reproduktory (zvlášť středobas a výška), tak výhybky by měly být u toho.
o 20.04.2011, 23:57 | armani TDI
Na odpojení plata je dobrý tohle [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.