Navštíveno 4643x

Chtěl bych prodat zesík ea2500D a bylo mi nabídnuto Helix 1000.2 ...co si o tom myslíte ??? já ho slyšel hrát v Brně na dvou SPL x4 od emphaser a dost slušný...ale jde mi to že aby už to hrálo jako před tím...prostě aby kicker kopal a né jen vybroval....
baterka a pak res zesik 1000000000000000X jsem ti to psal
mám dvě baterky....už ...a jak je možný že jiným to hraje a mě néé :D
ted tady je další zesík... eyebrid 2000D
cerny clio z brna v sobe vozi 2X ex15"t4 helixe ma ode me z prace a muzu ti rict ze zlatej dobrej brutus 1500d zes na kterej v zivote nezapomenu.

¨pac si hluchy jak poleno na obyc baterku jsem jezdil asi pul roku s GZ 6000:-(
Petr-a3: na co je výška hrající na koule? :D
kdyz te svrby nemus se drbat... :-))))
hluchej nejsem :D :D :D až moc dobře slyším na to že poslouchám hlasitou hudbu....
petr a-3 : ani nevím v čem to bylo bylo to černý a slyšel jsem ho po celým areálu když to pustil....a mazec ty repra od emphaseru....
jj clio neni to jen o repru jen bednu delal snad na 20 pokusu baterky ma 2x115ah myslim a rikam neni to jen o tech basakach a prece jen tam ma dalsi 2x 12" to tomu dava jeste to navic.... kazdopadne cela ta stavba je stavena hlavne tak aby to hralo co nejvic ven a delalo to bordel
no a co se tyce te tve hudby radio mas pored tu vyjizdecku?? co takhle tam zkusit neco kvalitniho co ma nejaky Volty na rca vystupech?? zes vybudis k vyssimu vykonu.
no to ale neodpovidá na to proč to hrálo na txi tak dobře a na ea se to nedá poslouchat... nebo jako dá ale stím txi se to nedá srovnat..já to vidím tak že je to špatně nastavené nejspíš :-(
to je jasný že je všechno základ...ale jde mi o to jedno proč to před tím šlo a ted to nejde....
kurfaaa stav se za nekym kdo ma moznost se ti na to podivat vsechno k sobe musi nejak ladit radio od ming ching nebo co to je tomu nijak neprospeje... neni prece mouzny aby to nehralo kazdej zes ma jinej prednes ale to ea je byl a bude super zesak... kvalitni baterka radio rca a musi to byt v cajku. ovsem zalezi natom jestli nechces neco co tvoje komponenty nedokazou...treba je to uz max a ty chces porad vic a vic
jerry:viz icq
tam jsem ti ted napsal,ze EA2500 a Helix 1000.2 jsou uvnitr ZCELA stejne zesiky,takze vymenou se nikam nepohnes,pokud chces nejakou zmenu...

20.04.2011, 09:28 |
Flash tjo kdybych stavěl bordel na ven tak tam šoupnu třeba eminence nebo beymu a nebo šneka a budu hrá taky na celej areál a to by se těm PA líbilo:-D
na co do auta dělat brutální zástavby když chcete hrát ven tak doporučuju nějakou řadu Eminence myslim Delta a 15 repron a basy ti zmasírujou břich :-)

20.04.2011, 09:30 |
Flash Jerry159:
mylsim že dokud do auta nenarveš přes 100táců tak nebudeš nikdy spokojenej a jak koukám celá autohifi je o penězích.
Ksyž si konečně seženeš lepší zes zase chce baterku pak kabely a jedno z druhym a nakonec to dáš za flašku vodky je to hrozný :-(
rekl bych ze urcite bude chyba v nastaveni,napajeni apod.a muj nazor je ze TXI se tomu Emphu nemuze rovnat.(samozrejme hlavne vykonove)