Navštíveno 4794x

23.04.2011, 03:41 |
P3T3R Máte-li někdo zkušenosti s níže uvedenými 3-pásmovými reproduktory nebo by jste mi mohl poradit, budu moct rád.
Prozatím vybrané modely:
Helix RS 6.3 Competition
[ Link ] Focal K2 Power KR 165 KRX3
[ Link ] Automobil Toyota MR2 W2
Poslouchaná hudba: Dance, Trance, R&B, Rock (občas), jednou za rok si pustim radio Blaník :D
Děkuji.
zbyle komponenty jsou jake? (zesy, radio, ...)...aby to nebyly jen vyhozene penize za neco, co pohrbi zbytek instalace :)

23.04.2011, 10:12 |
P3T3R Radio: PIONEER DEH-2000MP
[ Link ] Zesík: starej vyhozen, nový hledám... Nějaký cenově adekvátní, nemusim mít nutně nějakou bombu :-) + o subwooferu neuvažuju.
???:O)...... radio možno za 2t. a repraky za 25t.? to ako bude hrat?
pokud to s tema reprama myslis vazne, tak si priprav podobny obnos na zbytek instalace alespon. vyhod se zesakem rovnou i radio a kup neco jako P88RS/alpine 9835/atd.
a pak je uz na tobe, jestli pujdes cestou pasivu nebo aktivniho zapojeni. jestli s tim "tak nejak zacinas", tak bych koupil rozumny 2kanal, treba neco jako
[ Link ] Proc chces vlastne 3way?
Jako ti nade mnou, řekl by ti to asi každej. Klidně slev z ceny repro a stopro vyhoď to rádio. Ikdybys k tý šunce pořídil repro za sto tisíc, tak budeš ze zvuku nešťastnej. Zvuk dělá především zdroj, repráky sou na druhym místě. Do aktivu bych se nepouštěl, jeden by zešedivěl, než se to 3w pořádně nastaví :o( Takhle si vystačíš s jedním silnějším sq dvoukanálem, kterej by nemusel zabírat moc místa. Jinak k výběru repro bych řekl asi to, že pro mě maj Focaly moc drsný vejšky a nemám je poslechově rád, ale sto uší, sto názorů.
hm z techto Helix
radio je tragedie no a jako vsichni nahore:-)

23.04.2011, 22:02 |
clown mno chudaci RS6.3 .. na takovou muziku a radio je jich fakt skoda,
doporucil bych zbytek
HU.. neco s optikou
procak Helix Competition (usetris za signalove kabely a vyhnes se ruseni)
zesiky adekvatni .. Helix A4 na stredy + vejsky Helix A2 na stredobassy
priznam se, ze na teto umele hudbe potencial komponent nevynikne .. tam bude bohate stacit i aktualne vychazejici a vyborne hodnoceny zesik do 200Euro Helix B Four (4) .. v tom pripade lze v klidu usetrit i tech cca 50 - 60t, co bych tak videl jako doplnek k tem RS 6.3

24.04.2011, 10:58 |
P3T3R Ok chlapi pochopil jsem logiku věci, tohle rádio je prostě na shit... :D Zkusíme to jinak... Mám u sebe volných 20t, focaly měly bejt koupený na ebay za něco málo pod 17t, zbytek a možná něco navíc mělo jít do zesíku. Jelikož jsem nevěděl, že rádio v tom hraje takovou roli a nepočítal jsem z jeho výměnou, mohli by jsme to udělat tak (i když je to odbočení od tématu), že mám prostě volných těch 20t a vy by jste mi doporučili nějakou malou sestavu ať už 3w nebo 2w (podle slov 323Marty, by to měl být asi pasive)?

24.04.2011, 11:29 |
ivls no ja myslim, ze by bylo optimalni najit nekoho v okoli, kde bydlis, co se trochu vyzna, ma neco v aute nainstalovane, vi kde by se dalo neco v okoli poslechnout
kazdy ma jine pozadavky, jine ucho - to, co se muze libit nekomu na foru, ktery ti poradi se nemusi libit tobe
ruzne kombinace radio-zesilovac-reproduktory si nemusi sednout atd.
s tvym rozpoctem a asi ne velkyma zkusenostma -to se te nechci dotknout bych urcite nevolil 3 pasmo, ale 2 pasmo
[ Link ] kdyz bys zajel na nejakou soutez, poslechnes, pokecas, dovis se vic
jeste se vratim ke komponentum - jasne nove je nove, ale zase vzhledem k tvemu rozpoctu bych sel do bazarovek - zvlaste v posledni dobe se daji koupit dobre veci za moc dobre penize

24.04.2011, 11:37 |
P3T3R To se mě klidně dotkni :D, mé zkušenosti jsou pouze co je co a kam co zapojit, ale po technické stránce jsem dá se říct lajk... 3 pásmo jsem zvolil protože na tom mám udělaný auto, ve dveřích bassy, za sedačkama středy (dvoumístné auto) a v rozích na předních dvěřích výšky, ale jinak proti 2 pásmu nic nemám... Dotaz: je vůbec možné použít nějak rádio co mám?

24.04.2011, 11:40 |
P3T3R Škoda, že jsem zmeškal ten Vyškov... :-(

24.04.2011, 17:57 |
P3T3R

24.04.2011, 18:52 |
ivls [ Link ] alace/0
delali jsme nedavno neco takoveho v celkove cene jsme se vlezli do tveho rozpoctu
mrkni na to - kupovali jsme prevazne bazarovky
odkud jsi??
jinak tyhle radia asi ne, je moznost dalsich radii- viz prizpevek, pripadne alpine 9835, 9855 atd.

24.04.2011, 20:12 |
P3T3R Já jsem z Prahy a jsem rád, že tam vidim ten Pioneer (asi taky koupim tento), už jsem myslel budu muset koupit Alpine, kterej ačkoli může bejt jakkolli dobrej tak se mi jejich design nelíbí... A na to sem úchyl :D. Jinak skvělá práce *THUMBS UP*. A s Ebay a různýma bazarama počítám, nebudu kupovat nic novýho pokud nebude zbytí. Jakej je rozdíl mezi P88RS a P88RS-2?
Zalezi, ktery znich se ti barvou vic hodi to interieru. RS je stribrny, RSII cerny...dal to resit nemusis.

24.04.2011, 21:12 |
P3T3R jj teď jsem teď rozdíl hledal na foru ;-)

26.04.2011, 11:40 |
clown | Upraveno: 2011-04-26 11:41:06
v Pio rozdil je minimalni .., odpalis vystupy na kazdym (pokud uz nejsou) :o))

26.04.2011, 19:57 |
P3T3R Někdo Pio P88RS-2 na prodej?