Navštíveno 3852x

Ahoj,prosim o radu.Jaky zesilovac by jste doporucili k tomuto subwooferu?
[ Link ] Rozhoduju se mezi temito:
[ Link ] a
[ Link ] a
[ Link ] Spis ale ty prvni 2
Predem dekuju za nazory :-)
ještě bych přihodil ten Signat
[ Link ] ale myslim že všechny budou na ten woofer dostatečný.
jj na ten jsem se taky dival, jde mne o to, jestli s nima nema nekdo zkusenosti, nebo proste do kteryho jit :-)
já mám ten "samý" akorád 2x4 ohmy zapojené na 2 ohmy na brutusovi 4000D a spokojenost :)
jinak bych volil asi ten rodek :)

28.04.2011, 21:45 |
Flash za mě Hertz EP2X slušně to otestovali v SK
Já jsem pro Rodek..bude tam i výkonová rezerva na silnější nasák do budoucna :) Hlavně tento výkon ten zesilovač opravdu má
diky,taky jsem chtel ten rodek:-) A myslim, ze tento basak je silnej az az:-)

29.04.2011, 09:27 |
Maxxxxam | Upraveno: 2011-04-29 09:27:49
a jeste takova jedna otazecka. Jak ten subwoofer zapojim?1 kanal na 1 civku a 2 kanal na 2 civku?Takze ten rodek bude davat na 1 civku ve 2 ohmech tolik vykonu? Výkon RMS @ 4 ohmy 2 x 185 W (kanál 1 a 2)
To mne prijde nejak malo ne?
nebo proste jak ho zapojit na ty 4 ohmy aby tam slo tech 625 w rms :-)

29.04.2011, 15:20 |
Mááša zapojení je jednoduchý, cívky do série a na zesik do můstku, tzn. plus zapojíš na + kanálu 1 (CH1), mínus na - kanálu 2 (CH2)
ta první verze je blbost, nikdy nenastavíš oba kanály tak, aby dávali jednotnej výkon, cívky pojedou "proti" sobě a to povede akorát tak k odpálení wooferu :)

Jenom podotknu, že na 1ohm je toho wooferu škoda. Měl jsem woofer od dragoczskill zapojený na colossusu na 8ohmů. A ta přesnost a přitom tlak byl úžásný. Dost mě ten basák překvapil. Rozhodně potřebuje k nakrmení víc než má psáno.
Nejlepší by na tom byl mono,ale z vlastní zkušenosti dvoukanál se slušným výkonem taky není špatná volba.Ten sub je dobrej že zahraje i z malým výkonem.Mám ho už 4 roky a spokojenost.Jinak výběr taky Rodek ;-)
super diky moc borci :-) vezmu ten rodek :-)
tak uz hraju a je to sila :-) diky vsem za rady :-)