Navštíveno 3753x

Zdravím všechnz.Může někdo prosím vás poradit jak nastavit na zesíku Hifonics txi 1500d propusti gain a bass equalizer?A jak se to dá nejlépe skorigovat s alpine 9886r?Přijde my že to rádio má hodně moc nastavení.Jo a ješě co s dálkovým ovládáním na zes.jak ho nastavit?Děkuju všem mnohokát.:-)Jinak box mám hifo zx 12dual.

28.04.2011, 23:43 |
Midnite | Upraveno: 2011-04-28 23:44:16
dálkáč vyhodit, bass na O, gain na něco víc jak půlku a je to ne? :D každopádně toto je jen základ, naladit si to musíš sám
Takhle už jsem to zkoušel a přišlo my že to vůbec potom nehraje.a na kolik nastavit propusti?subsonic tak kolem 35 hz a LFP na 80hz?

29.04.2011, 00:35 |
Flash flicek:
taky sem txi ladil ale trochu si nenapsal jakou bednu máš protože když to nebude sladěný jako sem to měl já nenaladíš ani prt.
no já sem to měl naladěný takhle ale prosím bez kritiky.

29.04.2011, 00:37 |
Flash a sory sem si nevšim boxu tak takhle to zkus a uvidíš :-)
obecne:nastav na radiu cca 75%hlasitosti,a Gain na zesilovaci pridavej dokud nezacne subwoofer zkreslovat,pote otoc kousek z5,Phase.tu nech na 0,Bass eq nastav dle ucha ale moc snim take nehybej,spise to vetsinou kurvi zvuk,Subsonicky filtr dej na cca 30-35Hz,Low Pass-nastav take dle ucha,ale kolem 80Hz je to vetsinou idealni.

29.04.2011, 10:17 |
clown ja bych s tim LPF zacal na nekde na 60 .., na tech 80 to muze znacne hucet, nevim jakou strmost maj tyhle ciny na vyhybkach
Díky moc za rady.Zesík jsem nastavil jako viz. obrázek od Flashe a je to myslím trošku lepší,jen mám problém s tím,že když nastavím level uplne max na 0,2v a bass eq.nechám na minimum,tak subwoofer nestíhá a spíš jen chrčí.Takže musím nechat level maximálně na třičtvrtě a bass eq.aspoň na půlku jinak to hraje nic moc.Nevíte někdo proč se to tak děje s tím chrčením?Díkes
udelej to jak jsem ti psal,a nedelej to podle nekoho,kazdej ma preci jinej basak,tak to nemuzes nastavovat podle fotky,a hlavne nastaveni od Flashe neni zrovna idealni.
Flicek: Jelikož ti to pak začne zkreslovat :)
No a suby dosatečně nenakrmíš.
A ci přidat ještě jeden txi 1500?V master slavu na 2ohm,bylo by to už vpoho? Byl by pak box na max. Vybuzenej?

30.04.2011, 02:54 |
Flash Neni to ideální ale hrálo to celkem v pohodě ale nekopalo to a jen kvuli bedně jinak to spíš dunělo až hučelo.
a proč musíš ,ít dvojku?
někdy méně znamená více a i malá bedna dobře udělaná a bavržená zahraje líp než nějaký bandpas je to bp vid?
No je to original bedna hifo zx 12 dual a má udávanej výkon 1000rms wat,a slyšel jsem že ideál je pro něj kolem 1,5kw.Myslím že teď z něj rozhodně max.nedostávám.
proc proboha kupovat jeste jeden zesilovac?tento prodej a kup jeden vykonove adekvatni.
A jaký zes by byl výkonově ideální pro max vybuzení?
tak pokud ma 1kw rms tak pocitej tech 1,5kw rms ale skutecneho vykonu ne ze to bude jen na papire,jak to je u vetsiny zesilovacu!
A jaký by byl ideální snesl by třeba i 2 kw?
co by sneslo 2kw?ta tva bedna?To opravdu nevim,osobni zkusenost nemam,ale rekl bych ze 2kw trvaleho vykonu asi tezko.