Navštíveno 4081x

Dobry večer.
Potreboval by som poradiť ako upravit frezu na kruhy, problem je ten že okolo noža ta elisa je velka a neviem kvoli tomu urobit maly priemer. Treba z toho rezať alebo je aj ine riešenie?......Diky pekne za všetky rady.
Proč se stím srát když se to dá objednat za dobrej peníz u mě? :-)
lebo si to chcem urobit sam podla mojich potrieb, aj do buducnosti to nebude na skodu, nevidim dovod obiednavat to z CR, ked by som si to mohol nechat vyrobit u stolara.

07.05.2011, 07:48 |
rebel tak at ti stolar řekne jak to děla a nebo to od něj okoukej a máš vyhrano.
A jinak rover není lempl a děla pěkné věci
Rebel: urazil som niekoho? Videl som tu zopar jeho montaži a boli dost slušne....ide o to že aj keby som ich cchel kupit, tak pošta z 4R bude možno drahšia ako tie kružky:D

07.05.2011, 10:50 |
ivls to db-marek
je mi jasne o co ti jde, jakmile potrebujes udelas si krouzek hned podle sveho a tesi te pocit, ze si udelal sam
mam na sve frezce pripravek, ktery toto dovoli - nevim jestli se dostanu do garaze pres vikend, ale v pondeli urcite ano - nafotim ti a hodim ti sem foto

07.05.2011, 10:55 |
ivls [ Link ] jinak vim, ze uz se kdysi resilo, tady jsem vyhledal

09.05.2011, 20:47 |
ivls tak tady, jak jsem slibil - jen mobil, ale da se z toho poznat
vyfrezovano drazky, v kterych se posouva zakladova deska

Ivls :pokud netrváš na autorskejch právech, tak tohle Ti okopíruju
Tak to je asi opravdu nejlepší řešení jaké jsem kdy viděl. Super.

13.05.2011, 21:25 |
ivls to drakulec
ok, okopiruj, na autorskych pravech trvam, v meilu mas moje cislo uctu :oP
to hifim@ni@k
diky za pochvalu
jinak vetsi prumery - napr. na sw delam klasika tou posouvatelnou tyckou s hrotem, ktera byva u vetsiny frezek