Navštíveno 4885x

nemuzu se rozhodnout infinity ref 1260 nebo MTX Audio RT12-04

05.05.2011, 22:23 |
Flash mtx
Jde o to co od toho čekáš ...
jsem naposledy slysel od jednoho pána ,ze nej woofer je sundat stropnici vzit kladivo a klepat do plechu :-))
ahoj infinity jsem měl a mohu říct že mne mile překvapil za ty prachy luxus krásný čistý zvuk a když bylo třeba ozvat se uměl taky ovšem záleží čím budeš krmit jakou ozvučnici chceš ,co posloucháš atd atd
Já měl Infinity Kappa a byl výbornej, ale to byla jiná cenová... s MTX sem zatím neměl tu čest.
Nevím jaký máš zesilovač, ale z těchto dvou bych volil MTX, jsou s ním všichni velice spokojení, je opravdu za ty peníze skoro bezkonkurenční..
zesilovač mám stary dexon SAA 4050,ale planuju časem koupit ještě nějaky jiny.lib se mi asi spiše infinity
ty už máš nějaký sub, nebo chceš koupit nový? Bez slušnýho zesu to bude na pikaču.
jo jo mam ale uz něco pamatuje a i trochu crasti
jo jo mam ale uz něco pamatuje a i trochu crasti
Z lejna byč neupleteš. Můstkovat, nebo zapojovat na 4kanál sub je prasečina :)
Nejlíp uděláš, když přikoupíš monoblok či aspoň dvoukanál zároveň k subu. Jinak kámoš infinity měl a nehraje zle. Do začátku bohatě postačí.
pepe689: že to říkal pan Ledvinka ? :DD klidně bych se vsadil, že jo :D.
bral bych MTX

15.05.2011, 22:32 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-05-15 22:33:25
Šel bych do MTX. Slyšel jsem a i instaloval jak Infinity REF1260W, tak i JBL GT5-12 a oba ty woofery jsou takové tupé a rozhodně nejdou tak hluboko, jak RT12. GT5-12 jsem zmínil jen kvůli tomu, že mě přijde, že to je to samé co REF1260W..
a bude mu stacit ten zesilovač dexon SAA 4050 zapojeny do můstku,alespon prozatim než koupim nějaky ten monoblok?diky
:-))jj ledvinka a ten zesik stacit nebude
a procpak? mam ho a docela zatim hraje i na subwoofer,tak co to bude delat jinyho než hrat?a nevim co je ledvinka