Navštíveno 6097x

a ještě tu o červený Karkulce :)
co se divíte...vždyť tyto sračky psal člen ahc.cz!!!! Flash (číslo: 12077)

06.05.2011, 13:28 |
clown neprekvapuje :o)

06.05.2011, 13:56 |
Alííí Já si to asi koupim. Ale alarm to nerozhouká s 50W :-( škoda
ROFL

06.05.2011, 14:30 |
CRK Flashi, ty si dement, fakt jo... :-D
Jak to zapojit,abych dostal pěstí,když otevřu kufr?

06.05.2011, 15:06 |
hanx walish: plus i mínus na kostru!

06.05.2011, 15:37 |
macek To je vic nez dement
nejlepší je, že ho asi koupil už použitej :)
[ Link ]
[ Link ] zapoměl dopsat odběr 1ks 199kč/ks pošta 40kč
5ks 150kč/ks 40kč
10 a více 100kč/ks 0kč
sada 3her v packu 500kč pošta 0kč
kdybyste chtěli ještě hry k tomu :)

06.05.2011, 21:06 |
CRK Možná od něj nějakou hru vezmu, ale musí mi jí kvalitně rozehrát, jinak nechci :-D
jsem netusil,ze rozehrani wofru prida na cene.. :oD mazec!

06.05.2011, 21:47 |
Toxxx Ja mam dost:D Toto uz neni mozne co dokazu ludia vymysliet:D Asi zacnem predavat Alianteho za 15000kc lebo je kvalitne a z citom rozohrany:D:D

06.05.2011, 21:54 |
CRK Nejvíc mě drtí, jak mu nakládá těch 50W tím McFuckem do osmi... Já chcípam...
hosi mam nove repro,bohuzel nejsou rozehrany s citem a trpelivosti tak je prodavam aspon za odvoz.. :oD JOKE!

07.05.2011, 07:53 |
rebel hlavní je že to má kopavé bassy to musí bejt nádhera
a wofer na 8ohmu byl vždy můj sen
ja mam woofer už osm let tak to něm pěkně vydělám nechce někdo p.c. asi 1500 a niní po osmiletém rozehrání asi tak 12000.- :D
no to mě po*er na holý záda :-D pán je zřejmě profíííík!! :-)))

08.05.2011, 17:29 |
CRK Tak mu tam přibyla ještě tahle věta :-D

To by mě zajímalo jak chce nahlasovat aukru někoho bez nicku :D
nějak se tady neukazuje debil....
Midnite: třeba je to tím, že už tu pochytal všechnu moudrost od všech členů a již nemá potřebu sem zajít :-D
[ Link ] - překvapil ho,nejlepší 2kanál na aukru,basy jako kladivo :))

08.05.2011, 19:20 |
CRK Nekoupil ho náhodou nedávno tady kolem trojky? Jinak novej se zárukou za 3.800,- Ten chlapec je samá výhodná nabídka :-D
asi tak, myslím že od konnyho...
a tak nějak jsem se tam pozastavil na tím, že osobní předání není možné... bože co to je za přístup?
asi se chystá na něco velkýho.. když rozprodává asi dosavadní sestavu a harampádí z dvorku :)

09.05.2011, 01:41 |
Flash všem:
Takže pánové tohle je nick bratra a ne muj takže dost
co si tam napsal je jeho věc,zes žádnej nemá jen to zkouší ale co mu budu zakazovat je to jeho věc a to že se přihlašoval pod muj nick tak to tady už znova psát nebudu....to co napsal je jeho věc a to že lidi od něj berou věci to je taky jeho věc
hry sem tam dal přes něj já takže jediný co sem napsal sám za sebe jsou ty hry notas a ten dvorek jinak tyhle píčoviny by chtěli smazat ale to že si panáček obchoduje na aukru z něčim co nemá to je jeho věc takže aby sem trochu očistil muj NICK
ono když se přihlásíte v posrané mozile tak tam zustane heslo a jmeno -- tim že se tam přihlašoval za mě...
takže aukro nechte aukrem a jen tak bez prdele je to jeho věc umí to hoch prodat a lidi s aukra ví o autohifi hovno

09.05.2011, 01:53 |
Flash přihlašoval se za mě na ahc i aukro takže sem změnil heslo na AHC a tim to končí.
Pro něj by byla nejlepší tuba
Za hry odpovidám já ale zahrát je nemůžu protože jsou zabalený :-D
Na aukru se nikdy pravda nepíše tak co se divíte....
parapapaaaparapappaaaa vita Vas dalsi dil Bakalaru :-))s hertze jsem nebyl opravdu zklaman ,ale poradne nasran:-)
Brácha si říká bass-UJ a ty máš mail bass-UJ. Koukám, že ten brácha ti leze úplně všude :) Nejmenuje se náhodou Rozdvojená Osobnost?

09.05.2011, 09:41 |
Tendr Mě od Flashe zarazilo víc témat/inzerátů/akdovíčehoještě až jsem z toho musel nehezky okomentovat to s botebookem... Pravdou je, že jsem měl jasno hned, ale to co se v tomhle vláknu děje je jak blesk z čistého nebe. Jsem osvícen a rozveselen a můžu jít po noční v klidu a míru konečně spát :)

09.05.2011, 09:54 |
CRK Dexter: tos vychytal... :-D

09.05.2011, 10:57 |
hoff žeby jste byli s bráchou dvojčata ? :))) jinak se dobře bavím, takovej exemplář se fakt nevidí :)))
to bude tim ze se narodil v černobylu...
Lepší blbá výmluva, než žádána výmluva. Vždycky se vina musí na někoho hodit...
to už je jako telenovela :D

09.05.2011, 23:28 |
Flash Dexter:
To sem založil já ještě v internetový kavárně mam tam účet dlouho ale nemam na to čas tak to přebral bratr...taky sem nekupoval autohifi ale mobily a elektrodíly takže pokud ti jde o to jaký mam meil a nick tak sem to založil já a tim že tam mam pár positivů tak bratr jede na mě ale emaily s dotazem na předmět jdou na jeho email...
Já na nikoho nic nesvádim !!!
Ale na AHC už se nepřihlásí jedině že by udělal nový nick a jeho zajímá kolo bmx a freestyle a nějaká autohifi je mu u pr...e spíš je to takovej šmelinář..
Ještě nějaký dotazy?
A přesně proto rád nakupuji na aukru. Šmelinář co jezdí na kole prodává rozehrané autohifi.. :D

10.05.2011, 09:08 |
Alííí Takhle je to na aukru s většinou věcí, no. :-!

12.05.2011, 15:35 |
Flash crk:
trochu ses spletl protože 3800kč se zárukou je EP2 ale ne EP2X to je za 9500kč takže abych uvedl věci na pravou míru
FlasH

12.05.2011, 15:41 |
Flash shamania:
tak někdo hulí trávu nebo dělá bordel a bratr je zase obchodnik a věř tomu že to opravdu umí....taky sem si myslel že když dá kup ted tak nikdo nic ale nabídky mu jdou bokem a někdy se nestíhám ani divi.
Každej máme nějakou aktivitu.
A s tim hertzem jste se tady všici sekly :-D
FlasH

12.05.2011, 15:54 |
CRK jestli se někdo splet, tak určitě ne já...

12.05.2011, 16:03 |
CRK Flash: tady vůbec nejde o to, jestli kšeftuje nebo nekšefuje, tady jde o ty směšný popisy a lhaní... Píše jak ho suprově rozehrál atd. a přitom ho koupil jetej a nemůže vědět, jak mu někdo předtim nakládal. Takže asi tak... A když má takovejch nabídek bokem, tak proč to neprodá? Asi bych řek, že budou směšný... Takže k h*vnu.

12.05.2011, 16:38 |
Flash

12.05.2011, 16:41 |
Flash CRK: to ani tak ne že by byly k ho..u ale většina lidí to chce na dobírku a s tim zase nesouhlasí on pač to chce všechno na účet..ale i tak je zajímavý co si poslal že za tyhle prachy se dá sehnat opravdu se zárukou no ale každý o liberci neví víš jak..

12.05.2011, 16:43 |
Flash crk: mam pro tebe pár rozehraných her jak si psal že by sis vzal ale mudseli by být pořádně rozehraný tak je mám :-D

12.05.2011, 16:46 |
Flash A o tom au.kru to tak je bohužel se vším a taky sem tam naletěl s vrtačkou a když sem ji rozebral pač nešla tak vyskákali uhlíky a od té doby je to mimo mě.
takže to lhaní ono když si přečteš kolik inzerátů tak se ani nebudeš divit protože ty výhodný super výkoný a soutěžní muziky je tolik a za 2tisíce už vyhazujou okna ..chápeš co tim myslim ? no prostě to že se na to chytnou lidi co do toho nevidí jako vy
Nejde o to jestli to někdo kupuje nebo ne. Jde o základní lidskou slušnost a povahu prodejce.