Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Beyma Power 10

o Navštíveno 3865x o
o 08.05.2011, 21:59 | Martin21
Zdravím všechny, po kratší pauze si zase pohrávám s myšlenkou vyzkoušet nějaký další SW. Bude to 10", přijde do BR na míru. Hlavní podmínkou je to, aby byl dostatečně rychlý a přesný pro rockovou muziku. O Power 12 se tu psalo jen v dobrém, tak by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s Power 10. Původně jsem měl zálusk na JL 10W1V2-4, ale ta Beyma mě prostě zaujala. Díky za každé info.

o 09.05.2011, 21:13 | Martin21
Nikdo nemá osobní zkušenost s Beymou?
o 09.05.2011, 21:44 | wattman
S desítkou ne, ale počítej s tím co čekáš, pokud máš rád tvrdý basy.
JL půjde v BR určitě níže, protože Beyma má rez. 42 Hz a pod tu jí nelaď.
o 09.05.2011, 21:44 | Toxxx
Martin21: Ono ich tu asi tolko nebude takze to kup a otestuj a potom na neako sraze to chcem pocut ako 1 lebo to co dokazala 12 bolo az nemozne;)
o 10.05.2011, 00:16 | Martin21
wattman: nepotřebuju jít nějak extra nízko, jde mi o rychlý a dynamický basy. V manuálu mi ale parametry ozvučnice přijdou takový nesmyslný. Já bych ji asi ladil na nějakých 45-47Hz při cca 32L. Co ty na to?
Toxxx: můžeš se rozepsat o té 12"? To mě zajímá:-)
o 10.05.2011, 18:47 | mcdodo
Pokud na ni budeš mít slušný zesík, tak počítej s opravdu velmi přesnými basy a kdybych nepřemýšlel megalomansky, že wattman. :-) Tak už jsem si ji taky koupil.
o 10.05.2011, 21:00 | Toxxx
Martin21:Viac ti moze napisat majitel. Wattman alebo jeho brat Boda. A jedine co ti napisem je ze som v zivote nepocul rychlejsi a presnejsi bas ako mala Beyma;) A nechapal som ako to bolo mozne. No proste uzas:)
o 10.05.2011, 22:05 | rover (WoodTech)
NO hele mete to dobře ale nebyl jsem ztoho uplně odvařenej :-) Je to přesný a rychlí to jo ale až moc ...... Prostě mi tam chybělo to okolo neb více je někdy méně a moc tvrdý a suchý projev může i otravovat ....
Viz - suché martini které je namýchané tak suché že se sype :-D
o 13.05.2011, 16:50 | Martin21
Aha, tak s tím jsem se ještě nesetkal. Dost dobře nechápu, jak sub bůže být rychlý a přesný až moc. Ale když to říkáš, tak asi může...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4267 sekund.