Navštíveno 3923x

Ahoj odborníci, potřebuju si napojit remote volume na zesík novým kabelem, tušíte někdo, co to je za kabel? Není to ten klasický, používaný na telefony a modemy, soudě podle koncovky? Díky

muzes hodit lepsi foto?lae jo vypada to na 4zilu RJ11
madmaik: musel bych to doma znovu vyfotit. Konektor je tam přesně RJ 11, mám to k zesiku JBL.
Bejva to klasickej konektor telefon/sit RJ, ale pozor - zaponeni nebejva stejne! Treba RF pouziva stejne konektory a zapojene je ma u kazde tridy jinak....
bacha na to je to jak rika barthez, kabely vypadaji stejne, konektory vypadaji stejne, ale zapojeni ma fakt kazdy vyrobce jinak a leckdy se lisi i v jednotlivych modelech, tak si neodsmahni zesik, az budes laborovat s kabelama ;-)
Díky, ted se budu bát vyzkoušet modemový kabel s koncovkama zapojit:-( Nechám dříve zkontrolovat jak vedou žíly v kablíku, abych něco nepoškodil;-)

11.05.2011, 12:40 |
clown pokud mas origo kabel, staci se jen kouknout a otocit to dle potreby ..
clown: mám origo, mám i koncovky a kleště, tak kdyby neseděl kabel od modemu, dle potřeby vyrobím;-) myslel jsem, jestli se třeba standardně nedává ten RJ11;-)

11.05.2011, 13:22 |
clown no tusim, ze JL a Helix maj RJ12 (6 drat)
koukni na uporadaní kabelu(barev) v koncovce...
všichni: díky za tipy, zkontroloval jsem kabílky v koncovce, sedí s telefonním/modemovým kabelem RJ11. Zapojil jsem ho a funguje. Takže JBL používá kabel od remote volume k zesíkům telefonní/modemový 4-žilový kabel RJ11;-)

13.05.2011, 09:40 |
clown spis napis, zda ma primy (stejny na obou koncich) , nebo otoceny ..
je to přímý kabel RJ11, stejný na obou koncích...

13.05.2011, 14:41 |
clown | Upraveno: 2011-05-13 14:41:40
tak super ..
aspon tohle muze Daryl nekam zapsat .. do nejakych analu .. ci moderne Knowledge Base / Wiki :o)
clown: přesně, nová sekce wiki...hnedka by si pro to někdo sáhnul;-) když prodáváš zesík s remote, tak ho nemusíš tahat z auta a koupíš novej telefonní kablík za pár korun;-) takhle to brzy zapadne:-(