Navštíveno 3963x

Ahoj, chtěl bych vyměnit origo subwoofer co je ve voze zabudovaný ve dveřích,ale místo klasického +- má +- 2x co to znamená?
Díky
V jakym autě je sub zabudovanej ve dveřích? Jako v pátejch dveřích? Že by dvoucívkáč? Si kup taky dvoucívkáč...
Je to kombík lancia kappa.Jo jo je to v kufrovejch.z každý strany vedou dva kablíky.Subwoofer nebo li basové repro je 200mm.To puvodní hraje jako že nehraje.Nechci nic skvělýho, jen trošku lepšího.
Aby to hrálo líp, tak většinou výměna repro nepomůže. Tedy za předpokladu, že to stávající neni odpálený... Myslim, že budeš mít trochu problém s maximální montážní hloubkou, když je to ve dveřích. Nicméně pohledej 8" woofery ve dvoucívkovém provedení s co možná nejvyšší citlivostí a řekni si, jestli má smysl do toho investovat... Něco by existovat mělo :o)
Tak místa na hloubku tam je až až.Je to tam dobře udělaný za co uchytit, za žádnej tapec ale přímo na plech okolo toho je gumovej kruh a nějak vytlumený ty dveře plátama jsou už z výroby.Ale puvodní repro má maličkej magnet a obyč papír.
Jeste se poradne podivej zda je fakt 2 civkovej, koukni na ten terminal kolik od toho vede k civce kabliku protoze se mi zda ze to bude spis vstup a vystup nez jedna a druha civka. Klasickej koncernovej propojovaci terminal na pripojeni dalsiho repra paralelne.

11.05.2011, 13:33 |
Ravo Jako Sleepz, pozor na to. Podle mě to bude jen paralelní propojení pro výškáč, který bude jen na kondíku (plnhodnotná vyhýbka by byla asi moc drahá nebo co :-)

11.05.2011, 13:39 |
clown jj, bude to jen zmustkovenej vstup / vystup .., stejne jako u VW
Tak dospěl jsem k tomu že jak v zadu jsou ve sloupcích výškáče, tak to je spolu propojené.V případě že osadím normální basový reproduktor, jak prosím zapojit?
Děkuji

11.05.2011, 15:27 |
clown je to vse spojene .., tedy spojis vsechny + a vsechny - poly :o))
Zřejmě pokud jsem to pochopil ty dva konektory tam jsou kuli levé a pravé straně aby to tam nějak dosáhlo.Děkuju za radu přátelé.
neřikejte mi, že od 8"subu vedou kabely k vejškáčům??? Nebo to neni sub, ale normální středobas? A jsou v těch dveřích ty středobasy dva nebo jeden? Sem z toho trochu zpitomělej - bob psal, že se jedná o subwoofer...
Jo jo je to propojené s vejškáčema,ale i když zapojím jen jednu stranu tak to hraje,ale zdá se mi jako že mín