Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím o radu: Hifonics Zeus 1600D

o Navštíveno 3733x o
o 12.05.2011, 18:08 | falko
Nevíte náhodou někdo co by mohlo být za příčinu hození zesu do poruchy, když mu začnu přidávat a basák začne trochu tlačit, tak se při prvním hlubším tonu vypne a rozsvítí se na něm červená dioda. Mám na něm GZ 30SPL 2x2 ohm zapojeno do 1ohmu. Zkoušel jsem na něm i Hertz HX300 a to samé, když to začne trochu tlačit, tak vyp. a červená svítí jak na semaforu:)
Napájecí kabel mám 50ku a 1F kapik, radio Alpine IVA D300. Neví náhodou někdo v čem by mohl byt zakopaný pes? Předem děkuji za rady

o 12.05.2011, 18:20 | tomas.V
napětí na baterce si neměřil?...myslim při poklesu
o 12.05.2011, 18:21 | falko
pod 13V neslo
o 12.05.2011, 18:25 | tomas.V | Upraveno: 2011-05-12 18:25:36
impedance by měl narůstat....to je divný

co kostra?
pak jedině Pavel 528
o 12.05.2011, 19:43 | falko
kostra 50ka s karoserie na kap a od kapu 35ka. Skoušel jsem i na jiných místech, ale pořád to samé. U Pavla už byl, vyměnil v něm nějakého řídícího švába. Baterka je ukostřena 25kou + 2 klasické pásky. S altíku natažena taky 25ka. Už se s tím trápím pěkně dlouho......asi ho hodím z meze:) Zes jsem koupil tady na ahc, ale už nevím od koho....ale dělal to od začátku. První jsem myslel, že je to nap.kabelem, měl jsem původně jen 25ku a než jsem pořídil 50ku,tak jsem zapomněl od koho jsem ho koupil.
o 13.05.2011, 15:11 | luda551
zkus vyndat kapasitejšr
o 13.05.2011, 17:13 | falko
bez kapu taky testováno, ale pořád to samé:(
o 15.05.2011, 12:46 | Phoenix2609
Ozvi sa mi a Ja sa na to skusim pozriet , ak máš teda záujem.tento Hifonics je zo starého výrobného programu Hifonicsu kde robia problémy aj PWM budiace modulátory.
o 15.05.2011, 20:46 | falko
Bylo by možné jen předběžně střelit od pasu cenu opravy? Je mi jasné, že dokud to nerozděláš tak je těžko říct cenu. Dejme tomu, že by byly ty PWM špatné. Přemýšlím jestli má cenu do něj ještě investovat, nebo pořídit druhý zes. Už mě to stálo celkem dost a pořád nezahraje jak by měl. Děkuji za případnou odpověď
o 16.05.2011, 07:43 | luda551
na 4 Ohmy to facha jak ???

Jinak pokud jsi uz opravoval, tak bych pořidil neco jineho..
o 16.05.2011, 09:34 | Phoenix2609
Tak ako si písal je to tažké určit na kolko tieto digitály su dost energeticky náročné a časom sa akoby "vyčerpaju" isté doležité obvody a potom je už dost finančne náročné takýto zosilnovač dat opet dokopy.Nestačí vymenit nejaký riadiaci IC ako to urobil Pavol528 samozrejme bez urážky!! ale vyžaduje to radu uprav a potom može zosilnovač opet fungovat ako keby práve vyšiel z výroby.No len málokto zo servisných opravárov je ochotný sa do toho pustit nakolko topologia digitálnych zosilnovačov je dost zložitá.Cena opravy može byt od 50 do 200 Eur ale ozaj je to len moj približný odhad.Mám zvládnutý celý výrobný program Hifonicsov a všetkých bežne aj nie bežne dostupných USA digitálov u nás.Takže viem v čom bývaju problémy.A jednak celá táto rada sa už nevyrába takže ani autorizované servisy by sa do toho velmi nepuštali lebo vedia čo za problémy to obnáša.
Hovorím , viem Ti pomoct no závisí to na Tebe , ak máš záujem viem sa na to pozriet.Stačí sa mi nejako ozvat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3275 sekund.