Navštíveno 4205x

Tak chlapci jsem byl poprvé v na měření a musím vás pochválit :) čekal jsem že přijedu a uslyším jenom "zase nějaký trapák který jde si něco dokázat atd... " ale opak byl pravdou :)přístup pořadatelů byl suprovej a když jsem něco nevěděl stačilo se zeptat a dostal jsem hned odpověď :)jinak mám teda otázku :)Na měření jsem spadal do skupiny SS a to díky??? dvoum baterkám a bedně vyššínež hrana předního okna??? nebo jak jsem se do doslechl.... pomůžemi když budu mít jednu baterku a jinou bednu abych patřil do jiné skupiny??? nebo co bych musel udělat abych nemusel soupeřit s Pandama :D tam jak si nemám šanci :D když mají 18" a já mam 12" :D
V SS jsi byl kuli vysoké bedně a baterce vzadu.. a tim jsi spadnul do té nejvyžší kategorie, která se obvykle otevírá a tam máš dejme tomu nejmenší šanci se umístit, protože tam jsou ty nejvědčí magoři.
nejjednodužší volba by pro tebe byla, kdyby jsi udělal bednu pod hranu okna a dal jednu baterku na origo místo a jednu dozadu k zesíku. Tim budeš v Cečku..
Ale pandy jsou všude, neboj :)

15.05.2011, 10:08 |
achyl | Upraveno: 2011-05-15 10:08:51
[ Link ] tady najdes odpovedi na tve otazky
takže když budu mít bednu menší tak bych byl v tom cečku? a to jak píšeš že bych mohl mít i ty dvě baterky?? jednu mám ve předu a druhou v zádu....?
ju anebo muzes bednu nechat a jen 1baterku vepredu a budes SM,tam taky moc lidi nebyva a taky muzes zkusit EASCU,tam se soutezi podle vykonu zesiku..
no ale kdyz mas nad okna tak bys byl v Extremu,takze vykon zesiku je tam jedno:-)