Navštíveno 6494x

15.05.2011, 15:45 |
koupi Chtělbych vybrat nějaký slušný zesík který by je zvládl ukočírovat.
Myslel jsem :
DLS X-PROGRAM X-D 25
[ Link ] AUDIO SYSTEM MX 120.2
[ Link ]
Takový kompa chtějí pořádnej zesík zcela jiné kategorie.... Nechápu k čemu to chceš tak degradovat, jako kdyby jsi si koupil osmnáctky leštěný kola na trabanta, taky je nevyužiješ... Myslím že tady v bazaru je plno zesilovačů a dost silných za více než rozumnou cenu

15.05.2011, 17:49 |
koupi tak jsem myslel že ten mx 120.2 by to zvládl ale asi ne tak tedy GENESIS PROFILE TWO ULTRA
[ Link ] ten už je OK?
koupi-potrebujes poriadny vykon,dobru kontrolu a poctivy zvuk.Nieco taketo..
[ Link ]

15.05.2011, 18:04 |
koupi tak pak ještě nějaký zesík pro FOCAL K2 POWER 165 KR
[ Link ] ty by už nebyly tak náročné,hudebně by měly být postajnavé cca. je mi jasný že morel bude o něco lepší :)
No to je jako jabka a hrušky to kvůly zesíku vyměníš morel za focal ?? Podle čeho tedy kompa vybíráš ?? Zvuk to zjevně nebude ... Slyšel jsi některé znich ? Neříkám že jedny oproti druhým lepší nebo horší ale jsou o dost jiné .

15.05.2011, 18:26 |
koupi neslyšel ani jedny ted tam mám Alpine spx 177R
[ Link ] a zvuk se mi líbý ale bohužel je mám jen pujčené :(
tak bych něco podobného předtím jsem měl Infinity a MacAudio to bylo jen na buch buch ale tyhle alpine to už zahrajou i jiný skladby jinak hlavně výšky
Tak to ti vřele doporučuji si něco stoho poslechnout jelikož vybírat jen podle značek nebo co jedna paní povídala není štastné.
Ty dvoje kompa co si dal jsou projevem diametrálně odlišné .
Koupi, do komp Ti kecat nebudu, ale něvěř řečem, že Ti na morely nebude ten genesis stačit. Je to kvalitní zesík a rozhodně s ním chybu neuděláš.

15.05.2011, 18:43 |
koupi | Upraveno: 2011-05-15 18:55:06
a česky to znamené co !!DIAMETRÁLNĚ !!
Jinak viděl jsem nějaké hodnocení a testy a 3 repra vyšly jako nejlepší
výtez testu byl Pioneer TS-171 PRS
nejlepší zvuk měly Morel Dotech Ovation
a Alpine spx 177 R nejvýšší příkon
tak at bych vzal které koli z těchto tak bych chybu neměl udělat a
Focal jsou taky výborné repro ne?
naprosto odlišné :-) Dodo a měl si někdy Morely abys dokázal porovnat jak hrají na jakém zesíku a výkonu ???
Rover, já nemluvil o zvuku, ale o výkonu a kontrole. s pozdravem Mcdodo
Drago - mam morely a dokud sem nedal středobasům kvalitních 250 rms tak to stálo za hovno :-D
2 zosiky na Hybridy. 2x250W a drajv jak malo co....

Mal som hybridy a potrebuju nie len poriadne nakrmit (som im daval 2premostene 2kanaly, kazdy daval cca 280W rms), ale aj potrebuju dostat zvukovo kvalitny zosik, cize tvoj prvotny vyber zosikov zial nic moc...
Vlastna skusenost mi hovori, ze zosik na kompa by mal byt v cene cca 2nasobok ceny komponentov - cize si skus pozerat zosiky ako Genesis Dual Mono Extreme, Helix A2 Competition, Steg K2.03 a velmi dobre im sadnu zosiky z americkym zvukom cize Zapco a ArcAudio ...

16.05.2011, 14:40 |
Beda konny tu prodava Hertz a i docela silny

16.05.2011, 14:45 |
koupi A kolikátku napájecí kabel potřebuje takový zesik kč tam mám 35mm2 a ještě na tom pojede mono blok
neboj se toho Profile 2 Ultra, měl jsem ho i na středobasy Elate
Zase nemusíš chodit do extrému. Kupovat na to zesilovač s výkonem 280W RMS na kanál, dobře no, ale nevidím v tom důvod. Já ty repra mám, vždycky jsem na ně měl zesík s výkonem okolo 100W RMS a nemám vůbec pocit, že by nehrály. Konkrétně ten Genesis
[ Link ] je naprosto ideální volba. Ještě bych se nebál JL audia, ten jsem měl třeba já a naprostá spokojenost
[ Link ]