Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte 2DIN jednotku s navigací

o Navštíveno 3856x o
o 19.05.2011, 09:07 | kamil306
Snažím se hledat nějaký 2din "vše v jednom". S čím máte nejlepší zkušenosti co se týče ovládání, kvality map atd?
Snažil jsem se prohledat snad vše, ale opravdu nejde propojit parkovací asistent s nějakou jednotkou? Alpine atd mají vždy jen couvací kameru.

Cenový strop zatím není. Děkuju za rady.

o 19.05.2011, 22:42 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Parkovací asistent a nejen on [ Link ] # by měl jít propojit s new jednotkami od Pioneeru...aspon tak nějak jsem to pochytil na školení :)
Jinak co se mě týká...volil bych kenwooda s navi od garminu a BT handsfree od parrotu :)
o 20.05.2011, 07:08 | kamil306
to jsem četl u basysu, ale je to trochu jinak - umí využít stávající a jen VW myslím. Tady by se asistent montoval teprve s rádiem.
Kenwood jsem dřív 2din měl, nebyla to nízká řada, ale zvuk byl třeba v porovnání s 9886 mnohem slabší, je to dnes už lepší?

Nebyl by někdo tak hodnej a neposlal mi scan nějakých testů??
o 21.05.2011, 12:34 | audioland.cz
Já osobně bych šel zase spíše do Alpine, mě se prostě zvukově nejvíc líbí, i co se týče ovládání.. U modelu INE S-900R [ Link ] jsou ty mapy perfektní, navíc je to rádio komplet v CZ a v plné výbavě. Ten parkovací asistent ti zjistím...
o 21.05.2011, 12:40 | audioland.cz | Upraveno: 2011-05-21 12:40:57
jinak mám to rádio skladem v Brně, takže si ho můžeš klidně okoukat :)
o 22.05.2011, 09:40 | kamil306
děkuju za pomoc, zatím mám tři kandidáty

1. ke kterýmu se nejvíc přikláním je Clarion NX501E
+ má to podle videí nejlíp udělaný prostředí, navi je iGo a je celkem lehká aktualizace map a ovládání hlasitosti je přes čudlík

- nenašel jsem jiný podsvícení, než modrý

2. pioneer AVIC-F930BT
+ podsvícení, ovl. hlasitosti, prostředí slabší, ale i tak výborný, odnímatelnej panýlek (i když zloděj to v noci těžko postřehne)
? nenašel jsem, jestli umí zobrazit 2věci na displeji zaráz - třeba navi a ipod

3 Alpine INE-S900R
jako ty dvě nahoře, bez knoflíku:-)

všechny 3by měly umět plně češtinu
Určitě by k ní měla přijít couvací kamera, možná DVB-T

Bude někdo vědět, jestli z těchto tří některá výrazněji vyniká nebo je to spíš o "sednutí" ovládání?
o 22.05.2011, 19:32 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
(-) u PIO jsou drahé aktualizace map a pomalý první start...
o 24.05.2011, 09:02 | kamil306
Pio jsem teda vyřadil..neví někdo o tom clarionu víc??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.