Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > radio do OII tour

o Navštíveno 4069x o
o 19.05.2011, 20:29 | Dušan
potřebuji rádio 1din z dobrým BT HF. Nedávno mi tu nekdo poradil [ Link ] . Já nepotřebuju CD a našel jsem tohle [ Link ] .Je to dobrá volba nebo blbost? Repro v aute bude originál a hudba vetšinou radio/mp3 z USB.Ta cena 8K je max co do toho chci vrazit.

o 19.05.2011, 23:36 | endru.ondra
chybu stim neuděláš
o 20.05.2011, 10:43 | Dušan
já tam na ten Pioneer dal blbej odkaz, tady v shopu je za 8K to mě láká. Je nějaké složiné zabudování? třeba mikrofon to má na sobě nebo externí a musí se tahat kábl?
Je ještě nějaká podobná varianta Alpine nebo Clarion?
o 21.05.2011, 12:28 | audioland.cz
je to dobré rádio. Pokud se ti nelíbí ta Alpina, tak ten model 8300BT [ Link ] je co se týče výbavy a designu asi bezkonkurenční. Mikrofon je externí, pokud se nepletu. Nezapomeň, že pokud jsi tam ještě neměl jiné než originál rádio, tak potřebuješ tuto sadu k tomu [ Link ]
o 21.05.2011, 19:59 | Dušan
je problém to radio namontovat (hlavně mikrofon)? nechci u fungl nového auta rozebírat/kuchat palubku. Nedělá nekdo kloudný montáže Kladno nebo okolí? Možná i Praha...
o 23.05.2011, 11:40 | clown | Upraveno: 2011-05-23 11:42:02
sundas panylek okolo topeni, je jen nacvaklej ..,
delam to cca 3x do mesice :o))

pak ses na sroubech,
idealni je plochej jidelni nuz na vyndani vrchniho kasliku .. :o)

ale jak pisou kluci,
bude treba plast, plast, kabelova redukce jak pro antenu, tak i pro napajeni anteny .. , mic muze byt problem, samo, ze ho muzes jen naroubovat do toho panylku okolo topeni .. , ten panylek stoji 280kc, zadna krec, kdyz ho zkurvis
o 01.06.2011, 19:08 | Dušan
takže vybrána Alpina, objednána u audiolanda.cz druhej den doma a v cajku. Maximální spokojenost, díky šéfe!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.