Navštíveno 5350x

Tak jelikož se mi podařilo dostat se k výškám high endové úrovně a nebylo je kam ,,plácnout'' musely se předělat staré domečky po minulých výškách. Popravdě vědět kolik s tim bude práce, bylo by jednodušší udělat rovnou z laminátu nový domeček a jen ho nalakovat či potáhnout. Ovšem asi mně baví si hrát tak sem si to trošku zkomplikoval. Ačkoliv se mi zdálo, že to bude vypadat strašně a už sem to chtěl mít po týdnu ( každý den chvíli) hotové. Tak jsem byl s výsledkem velice překvapen a nadmíru spokojen.Tady jen tak pro kukandu nějaký fotky. Možná to někoho bude zajímat někomu to bude třeba uplně fuk,ale tak já osobně sem za každé nový téma ohledně instalací vděčný tak doufám, že někomu třeba i pomůže při zhotovování domků.
Tak tohle už je po hodinách broušení a tvarování. Nejtěžší na tom všem bylo nasměrovat vejšky správně tak jak mi to vyhovuje. To jest aby protínaly pomyslný bod někde pod zpětným zrcátkem- přední sedadla.

sloupek je poničený od laku apod ještě od minulé instalace , tak byl nápad potáhnout černou koženkou, ostatně stejěn jako domky.

19.05.2011, 22:59 |
dejvyxxx | Upraveno: 2011-05-19 23:00:47
zhruba takhle by to mnělo vypadat ve výsledku ovšem potažené v černé kožence a vše krásně zahlazené.Sloupek výše je již na půl potažen, ještě se musí došponovat kraje.

tak nějak to lehčí a to potažení sloupku.

Tohle byla teda jeba*ka velkého kalibru. Slabším povahám moc nedoporučuji.Nějaká obyč koženka, která moc nepruží spolu s chemoprenem extrem je opravdu chuťovka v potahování. Čím menší věc, tím to jde asi hůř.

Z jiného úhlu. Prostě potaženej domek no :)

Přidělání k sloupku bude to nejjednodušší ;)

To je tak nějak finále no. Až to bude v autě asi to bude vypadat i líp, ale správné umístění výškových repro je prostě důležité.Tak sem rád, že zase na nějakou dobu mám od takovéto mravencčí práce pokoj.

20.05.2011, 08:09 |
mishan | Upraveno: 2011-05-20 08:10:34
chtělo to podle mě ten výškáč víc doztracena, takto to vypadá jak nějaká bradavice :-)
Je pravda , že ten pravý je víc vystouplý. JE to hlavně z důvodů nasměrování. Kdybych ho nechal do ztracena bude vejška mířit někam do stropu :) Ten levý je do ztracena víc, zde to vyšlo tak jak sem potřeboval.

20.05.2011, 18:08 |
swep paroubkova bradavice :) levnou kozenkou a chemoprenem extreme mam potazeny cely auto a kdyz to dobre vymyslis tak to jde dostat na slusnou uroven

20.05.2011, 18:42 |
Kesam Palec nahoru
dejvyxxx: evidentně jsi mě vůbec nepochopil, nebo sem to špatně podal. Nebavím se o nasměrování výškáče, ale o ten tvar kolem něj, že si mohl udělat plynuleji k tomu sloupku...
JJ jasný to chápu, jenže původně byly ty vejšky dělany na jiný auto a tedy i jiné sloupky tak se to ted upravovalo aby to pasovalo na ty sloupky v oktávce ;) Ono jen tmelem se to blbě upravuje tak aby to bylo plynule, ale mně to zatím stačí, bylo to na rychlo . Stejně to zase předělám jinak až mi to přestane zdát ;) jinak díky