Navštíveno 4264x

Ahoj lidi, zajimalo by me, jestli nekdo mate zkusenost se znackou Fusion
konkretne se jedna o tento model:
[ Link ] novej stoji pres 4000, tak by me zajimalo, jestli se vyplati do toho jit.
Predem diky za rady
Nemam přímo zkušenosti ale za ty peníze zeženeš lepší :)
ac pry neni tato znacka spatna,za ty prachy bych take vybiral jinde...
a co byste za ty prachy vybirali? :-)
je toho dost na vyber,mrkni po znackach MTX,Kicx,Rainbow apod..
takze si myslis, ze napr. tady tyto budou lepsi?
[ Link ] Nejak se mne tomu nechce verit, Prece jen, kdyz neco stoji nove 4-5 tisic a neco stoji 2 tisice, tak si nemyslim, ze by byly ty fusion nejak horsi :-D
tak jaky chces vubec rozmer? ty fusiony maji 13cm a ty kicx 16,5cm a jinak Kicx delaji vice rad a i daleko drazsich repro takze si to vsechno projdi..
potrebuju 13ky poslal jsem to spatne.Jasne vim, ze delaji vyssi rady,ale nechce se mne utracet nejaka velka castka, tak me zaujaly ty fusiony, ze jsou ze 4 slevneny na 2.Kdybych mel penize, tak to neresim, ale fakt se mne nechce jen do repraku davat vic nez 2 :-)

22.05.2011, 11:18 |
MaxxT vybirani reproduktoru podle ceny je opravdu hloupost, kdyz ti na netu udelam cenu 159 000,- a slevneno na 2399,- .. tak si tu vec pak koupis? :-)
zalezi jaka to bude vec:-)
No proste nechcu utracet nejaky velky castky :-) tak me zajimal nazor na ty fusion. Myslim, ze za 2 tisice se daji poridit uz slusny repraky:-)

22.05.2011, 11:29 |
Diner Kdybys mel zajem, mam tu jedny 13cm Kicx GFQ... za 1200 by mohly byt tvoje. Kdyztak se ozvi na mejl

23.05.2011, 11:45 |
clown z tech 5 linku ti ten FUSION prehraje uplne v klidu pulku..
osobne bych se zelenych obludek nebal,
spis je to o tom, ze das 2k do repraku, ale kolik das do samotnych dveri, tlumeni, podlozka, kabely ?? taky 2k ?
3dv auto - dvoje dvere = 6x Dynamat Extreme (81,2 cm x 45,7 cm)
tlumeni by prave nebylo.Mam audi a6 tuto verzi:
[ Link ] a maji ve dverich udelanou specialni bassreflexovou ozvucnici.Diky za nazory :-)