Navštíveno 3712x

Jen bych se chtěl zeptat nějaký věci na které bych si měl dát pozor při stavbě ...a je to na Kicker 12" l7 kolem jakého obsahu bych to měl spočítat ...na stránkách výrobce je psaných nějakých
[ Link ] je nějakých 92.1L pokuď jsem si dobře všiml ...ale někdy mě tady někdo psal že mám dát nějakých 107L
jj zesík už hraje :) bedna jsem taky nějak splácal :D na nějakých 92L a štěrbina...hraje to jinak...ale nemohu zjistit rozdíl protože v práci mi domů nepůjčí hlukoměr abych si to mohl změřit....tak uvidím příští týden....
tak ono hlukoměrem se to nezměří. A hraje to jinak? Pocitově víc tlačí, nebo je přesnější?
no hraje to jinak no...nevím jestli jsou bassy přesnější...ale zdá se mi to že na každou písničku to hraje jinak...před tím když byla ta stará bedna a na písničku to hrálo mnohem hlasitěji bassy než teď na tu stejnou písničku ale jinou bednu...a pak když dám jinou písničku tak to hraje zase jinak....na tuhle bednu se mi chvěje přední sklo jak na tu před tím ne třeba....ber to jako příklad....
A to si tu bednu,potažmo štěrbinu dělal jen od oka ?
ne počítal jsem to ...ale musel jsem se vejít do nějakých parametrů zkrz kufr...a po pravdě už vím že to víckrát dělat nebudu :D to radši nechám udělat tebe :D kdybych měl peníze bokem nějaký tak bych neváhal ...třeba jsem tam nedal jednu stěnu...jak máš stěrbinu a v čelní straně je repro tak za ním by měla být vlastně další stěna...a tu jsem tam nedal...takže mám štěrbinu jenom dvě stěny o velikosti 10x40cm dlouhá 30cm