Navštíveno 4126x

22.05.2011, 20:34 |
mjkin [ Link ] woofer :
[ Link ] Zesilovač :
[ Link ] Woofer je v uzavřené ozvučnici 33l nevytlumená (prozatím) zesilovač tak na čtvrt výkonu a jakmile přidám začne vrnět viz video....
Kde dělám chybu? děkuji za rady :)
z tohohle je hovno poznat:-)tady neni ani poradne poznat ze to drnci reprak a ne neco v aute:-)
takze nejdriv zkus jestli mas poradne pridelanej woofer a neunika nekde vzduch i sebemensi dirka umi udelat "krasny" pazvuky
nebo by to mohly byt draty od terminalu k civce u vlnovce,ale to mi u Kryptona moc nesedi...
no anebo uz je načatej:-)
Podle mě to máš blbě utěsněný mezi bednou a woofrem, je to častej problém :-)
Tenhle zvuk znám velmi dobře. Woofer dostává víc než snese.
mi tohle dělal volný drát k cívce který bil o vlnovec, po spravení už to nedělalo...

23.05.2011, 16:16 |
hawai mě to dělala špatně utěsněná bedna, ve spoji jsem měl malinkou škvírku. stačilo trochu silikonu a bylo po problému

23.05.2011, 23:27 |
mjkin bedna nikde neuniká i pod woofer jsem dělel silikonový těsnění,a že by dostal víc než snese... to mi moc nesedí... jelikož s tím zesem ho nakrmím tak tak a teď ho mam nastavenej ani né na čtvrt výkonu :(... zkusím rezebrat a omrknout dráty... zatím všem děkuji
Nu, nepleť si gain na zesilovači s výkonem. Na gainu se šteluje citlivost vstupu signálu, ne výkon.
Jaké máš autorádio, respektive jaký máš výstup? 2V nebo 4V? Zesík má na gainu jaké hodnoty (min / max) ? Také záleží, jakou plynulost a nástup má "volumátko" v rádiu.

24.05.2011, 21:42 |
mjkin hm... že by moje chyba? :)
nu takto to vypadá na zesiku... jinak radio pioneer už starší...ale spokojenost :)
jinak nastavení na foto je ještě na puvodní woofer

24.05.2011, 21:43 |
clown bass boost na max ??? :o)))

24.05.2011, 22:43 |
mjkin nn na 1/3
Bass boost dej na nulu, treba to pomuze, radio basy taky nula a loudnes(xbass, atp..)vypni ! pak to chrcet nebude

25.05.2011, 14:45 |
mjkin Tak bass boot na nule, radio komplet na nule...a je to lepší ještě omrknu ty dráty jelikož jsem si všiml že to drnčí spíše v určité frekvenci basů.Jak u které písničky...