Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > K.Ake Autoradio,USB,7-pasm.Ekvalizer,BT,

o Navštíveno 4824x o
o 26.05.2011, 09:51 | HIISS
Ahojte,potrebujem kupit autoradio,chcem iba od znacky Pioneer,nic ine..to je definitivne !,,podmienka USB,aspon 7-pasm.ekvalizer,potesi uz aj BT,3RCA vystupy,terajsia ponuka pioneeru stoji si myslim akurat tak za velke hov..no,Vacsina autoradii je tak akurat na kopyto,najidealnejsia volba bola premna P8100BT ale uz sa prestala predavat a neviem ju nikde zohnat,v susednom Česku jedine mozno dva tri obchody ju maju ale cena ma vynde na tych 350E to uz je vela.Ale bolo by to super radio take obsirne a klasika dizajn,funkcie ma zo vsetkeho.Do uvahy este jedina prichadza z terajsej ponuky MHV 8300BT,ale nema CD mechaniku a to povazujem za jedno velke MINUS a dovod preco nemam chut dat zato radio 340Eur,hoci som CD mechaniku nepouzival dlho odkedy je USB,ale raz sa moze zist..a okrem toho v buducnosti to radio aj tazko predavam.Inac uz tam nevidim z terajsej ponuky nic a som v rozpakoch co kupit.Rozmyslam uz aj nieco od ruky...pozeral som aj na Pioneer 88RS II,nema sice usb, ale je z tych kvalitnejsich,..najdem ho este nekde na nete za dobru cenu?alebo aj to P8100BT hlavne..prosim poradte..popripade ak niekto mate na predaj..pal.erik@centrum.sk dakujem

o 26.05.2011, 20:04 | tazman
škoda že jen pio...alpine 117ri ma vše co chceš jek 7 pas. eq. tak usb...a mimo jine časove korekce a podpora imprint ;)
o 27.05.2011, 07:04 | HIISS
Prave to je v tom ze mam doma Alpine 117RI,ale hraje uplne inak a onicom ako kamosove radio Pioneer P800BT,je to nenormalny ropzdiel uz len co ho zapojil a nemal nastavene.Na alpine sme skusal pridavat intenzitu subwofera,ale bas je skaredy,tie casove korekcie nejak co su v cm tiez sme menily ale ziadny nejaky podstatny rozdiel,potom tie ekvalizery co su tam...co sa menia hodnoty pomocou otocneho ovladaca ci tlacitka band taktiez nejake prudke zmeny neboli..celkovo bas je velmi skaredy a slaby a mam v aute pritom kvalitnu muziku od HIfonics vsetko,nevedeli sme to proste to vsetko poladit,okrem toho on to mal nastavene aj intenzitu subwofera na nizsich hodnotach a basovalo to silnejsie a tak hlboko...Bud je alpine zlozity na nastavenie alebo ten rozdiel zvuku je velmi odlisny
o 27.05.2011, 08:33 | tazman | Upraveno: 2011-05-27 08:35:11
no nevím...mam ji tež a spokojenost...co se týče těch korekcí tak supr...jde o to že na radiu nenastavuješ přímo vzdalenosti repro ale rozdíl vzdalenosti od nejvzdalenějšího repra s posluchačskeho místa ...a samozřejmě zaleží na tom co ma v autě za aparaturu kámoš...ja si na basy nemužu stěžovat..mam erkovou alpinu basak a monoblok od teže značky a v poho..4k focal na něm infinity kompa a pohoda ;)letos ještě přidam imprint a uvidime co to uděla;)
o 27.05.2011, 08:46 | jajo.bb
nezda sa mi to ze pio je lepsie ako ta alpine...suhlasim z tazmanom
Tazman: ja ma 9887ku a na nej nakalibrovany imprint a je to pecka,ale zatial mam sitnu ostatnu zostavu,tak sa tesim naten zvuk ked celu zostavu vymenim Skovu radu od alpine....
o 27.05.2011, 12:29 | Směty
Musím souhlasit sostaními nade mnou Alpina bývá lepší jak Pio..
HIISS: Nemůže být jak říkáš jiný po stránce zvukové že bude mít jinou sestavu? Jak tady bylo již mnohokrát řečeno hraje ti to tak jako ten nejhorší prvek v celé sestavě, ať už berem kabely a nebo i jiné věci.
o 29.05.2011, 18:56 | HIISS
V aute mam toto:
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Zosik pre subac je starsi model Hifonics BXI 1608D s vykonom 1x550W RMS pri 4ohm..je to monoblok.mal som tuto zostavu zapnutu na svojej Alpine 117RI skaredy bas,nijak pekny a znejuci,ak sme napojili kamosove Pioneer DEH P800BT bolo to nieco neskutocne,ja neklamem ale hralo to o 400% lepsie mbasy boli krasne hlboke,a nie akoby som zobral dosku do ruky a buchnem s nou o dalsiu dosku,mam tam dva kapacitory Diez 1F,dalej kable su 50mm,nic co by malo tomu kazit,proste rozdiel radia jedneho aj druheho v prehravani je veliky

o 29.05.2011, 19:08 | rover (WoodTech)
Alpina byla možná kdysi lepší než Pio, dnes si to nemyslím.
o 29.05.2011, 19:12 | Toxxx
rover: Ale toto co pise su kraviny.
o 29.05.2011, 19:12 | Toxxx
Myslim Hiissa...
o 31.05.2011, 20:36 | 137
...jeziiiiiiiiiiiiiiis erik...ty si tu zas?!...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.