Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jakou to má prodejní cenu:)

o Navštíveno 3636x o
o 26.05.2011, 17:01 | hanzy10
Ahoj kluci dostalo se mi do ruky rádio Kenwood KDC-PSW9531 .chtěl bych se zeptat jakou by to mělo prodejní cenu. a co si otom radiu myslíte moc díky,jinak jestli je to špatně vložene omlouvám se

o 26.05.2011, 19:46 | koren
PS je top serie kenwoodu. bohuzel jim dost odchazej pasky mezi disp a samotnym telem.
pokud ti zvukove vyhovuje, tak si ho nech. v cr za nej moc penez nedostanes - realna cena je kolem 1,5k
o 26.05.2011, 20:15 | 323Marty
Měl sem a bylo naprosto skvělý. A odešel mi pásek mezi panelem a tělem :o) Ale zvukově bylo výborný. Sice nemám tušení, proč by mělo bejt prodejný za patnáct stovek, když i v dnešní době s přehledem přehraje nový rádia do pěti tisíc, ale realita hovoří jinak. Takže pokud nehledáš v rádiu třeba časový korekce, který tomuhle chyběj, tak si ho opravdu nech. Skoro bych řekl, že opravdu za ty prachy nic lepšího neseženeš.
o 26.05.2011, 20:23 | Proffesor_W
1500? ale tak zas nebudeme židi ne? tohle má rozhodně vyšší hodnotu, záleží na stavu.
o 26.05.2011, 21:13 | hanzy10
tak řekl bych že vypadá opravdu krásně,stáří opravdu nevím:(ptám se pač mi bylo přivezeno i s autem.tak se ptám za kolik by se dalo prodat.ale pokud ho prodám za nějakou podobnou sumu co píšete, tak to raději dám tátovi do auta,pač ja své mám ikdyž né tak kvalitní jak asi je,ale spokojen jsem se svým.tak zatím děkuji za názory.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3473 sekund.