Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím o radu s vyhybkou a subwooferem

o Navštíveno 3592x o
o 27.05.2011, 16:45 | FlasH AHC
Chtěl sem se zeptat na zapojení vyhybky na subwoofer..
Už se to asi řešilo ale nikde jsem to nenašel

Jde o to že mam subwoofer který má 2x4ohm a rms kolem 150W (nebudu jmenovat)po zapojení seriově tedy na 8ohm jsem chtěl vývody s cívek + a - zapojit na vyhybku 150W/8ohm která sloužila v PA na 3pásmový box od Yamahy a má výstupy na 2xbasové 1xstředové a 1x výškové.
tak sem chtěl docílit lepší zvuk(hlubší.
Je to možné nebo dojde k zadření cívek?

Předem děkuji za vaše odpovědi(prosím bez kritiky)

o 27.05.2011, 17:36 | martin.dusa
to si kvůli každý otázce nemušíš dělat novou registraci.. :)
o 27.05.2011, 17:41 | FlasH AHC
taky už ji dělat nebudu a definitivně končim protože mi to zabanovaly tak at si udělaj tu práci ještě jednou ale podle mě je to ubohost nic víc ,někdo ti může vyhrožovat a pomlouvat jenže kamarádství dělá hodně a jen napíšu něco jako proč je BM špatná značka už je to pryč takže na AHC definitivně končim a mylim že ušetřim spoustu času pač na AHC byl jen promarněnej nic víc
TAK UŽ MI TO SMAŽTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 27.05.2011, 17:48 | FlasH AHC
martin.dusa: ani bych nedělal ale flash je zabanovanej a nevim proč ale už je to jedno už pro mě ahc neexistuje
o 27.05.2011, 18:06 | Dave1984
super, ušetříš mnoha lidem čas, kterými by strávili odpověďmi na tvé zvláštní otázky :-)) ty ztráto času :-)))

nechápu, proč bys chtěl použít u takového to repra pasivní výhybku...leda bys to chtěl zapojit na koncáky autorádia a to bys byl s prominutím hňup...
o 27.05.2011, 19:51 | Bladzej
Třeba to chce řezat níž než může teď, tak jestli tim dosáhne lepší kontroly. Spíš by to nemusela přežít výhybka než sub.

Měl by ses ještě nebo hlavně pochlubit na fejsbůku, jak sem nebudeš chodit... :D
o 27.05.2011, 23:40 | Kalič
to FlasH AHC: neni vyhybka přímo v zesu?proč pasiv?
zase hokus pokus :)
o 28.05.2011, 01:19 | el.barto
civky tim nezadres
o 28.05.2011, 13:06 | Kalič
Bladzej: jak si to myslel s kontrolou?
o 28.05.2011, 13:18 | CRK
Hele, ani se nediv, že tě smázli, protože každej tvůj příspěvěk končil "tak to můžete smazat", tak tě smázli... :-D
o 29.05.2011, 00:22 | Kalič
CRK: řekl si o to sám ale po tolika letech a s vysokou aktivitou to je celkem škoda
o 29.05.2011, 10:24 | Bladzej
Kalič: normálně, bez ironie.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3623 sekund.