Navštíveno 4554x

28.05.2011, 00:20 |
Kalič
to je šrot už od pohledu. možná někam na venkovní akci :o)
no vozil sem a vozím v autech lowend jako mivoc , sinus live , jensen , magnat , kicx , autotek , ale totok eště nééé.
a ani po tem netůžím :o)

28.05.2011, 12:57 |
Kalič je to hrozný ale na začátek by to stačilo a myslim si že nejen já ale ostatní začínaly na teslách a podobném soundu

28.05.2011, 14:24 |
Kamil Raveland je fakt sračka. Značky, který uvedl jura.j jsou proti tomu zvukově úplně jinde.
Kaliči, těch 9kil raději prokal :-)
jura.j: tvůj post nebudu komentovat

28.05.2011, 14:53 |
Brnďa [ Link ] ja mel jako prvni toto, a nebylo to nejhorsi, ale basak se vubec nehybal :D
to midnite: jak to myslíš :o)
říkat o Kicx, Autoteku že to je lowend, + staré magnaty byly také supr... Pro mě lowend něco, co nejde pomalu ani poslouchat
omlouvám se všeckým dotčeným značkám , už to věckrát neudělám , ju ? :o)

28.05.2011, 23:44 |
Kalič party_boy:
to si piš ale to prokalim i tak ale napadlo mě to na venkovní akci k pivku a pustit do toho se zesiku FULL to by mohlo trochu zahrát a baterii mam s kamionu takže by to bylo v pohodě a venku bez proudu na louce :-D
A co dneska koupíš za 9kil? ani tu podělanou prázdnou ozvučnici natož s basáčky,jenže je otázka co by přišlo za šrot poštou

28.05.2011, 23:46 |
Kalič Kamil: třeba je to sračka ale co by si ohodnotil lépe reland(raveshit) nebo peying?
na tohle bych se vybod. To nebude dobrý.
jen inspirace pro tebe, koupil jsem 2,1 repro k PC a muziku do toho pouštim z telefonu a hraje to fakt pěkně, troufnu si říct, že je to lepší, než by bylo tady to ..
podle mě je tento raveland nejlepší !! oldskool :o)
[ Link ]
Kdysi tu byly fotky samodomo "hifi beden all in one", na které byly použity autohifi komponenty od baterky až po kompa. Skus projít forum, jak fakt nevim pod čim hledat :)
Kalič: tak jako králikárna dobrý !

30.05.2011, 01:39 |
Kalič Rocco: mysliš že by to stálo za řiť?
zase kdo by to tahal to je fakt :)
za těch 900 je to drahý. Ty peníze radši přidej a kup něco normální.
no muůžu ti sko ro s jistototou říct, že na ozvučení garáže, nebo k pivu je lepší řešení 2.1 od PC než jakejsi podivnej sub jaksi s čimsi zapojenej na baterku od kamionu.
Stejnak bych tipoval, že to moc dlouho na tu baterku nevydrží.. hodinu? Dvě?
Až se vožerete, tak to přestanete hlídat a v 5 ráno budete mít na baterce 8V :)