Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kompletni ozvuceni FELICIE Brno - Shanim

o Navštíveno 4209x o
o 31.05.2011, 22:42 | v.pfeifer | Upraveno: 2011-05-31 22:48:15
Shanim nekoho kdo by mi ozvucil auto - Felicii. Bez subwoferu. Radio s portem na iPhone..Styl Hudby - TRANCE, TECHNO. Radio, 4 kanal, repraky do zadu do plata.
Dekuji za nabidky.

o 31.05.2011, 22:53 | lukee_cz
ses z Brna, tak je to jasny: uzivatel Rover [ Link ]
o 31.05.2011, 23:00 | Diner
Rozpocet? Uprimne to co jsi popsal se da realizovat v rozmezi 2 000 - xxx 000 Kč;-) Jsi si jisty ze chces ozvuceni na trance a techno bez SW? A k tem repro do plata je nejaky objektivni duvod? Zacal bych ale tim rozpoctem. Osobne bych ti doporucil rovera(woodtech.cz), ale myslim ze bude mit cas az po relaxmeetingu.
o 31.05.2011, 23:01 | Diner
lukee byl rychlejsi a ja to mel dlouho otevreny:-)
o 31.05.2011, 23:07 | mcdodo
Buď Rover a nebo Wattman AHW.cz
o 31.05.2011, 23:35 | DaveX
Diner: No ty jsi pěkný optimista :D 2000 :) Ale když dojde na slovíčkaření, tak to v tom rozmezí je.

Jinak nějaká 8" - 10" palcový woofer v uzavřence se ti do kufru nevejde?
o 31.05.2011, 23:47 | Diner
DaveX: verim ze je k pochopeni, co jsem napsal;-)
Ostatne jestli potrebuje kufr, coz by bylo vysvetleni, tak se misto tech repro da do plata ta 8 klidne vrazit bud nejaky freeair, ale spis tomu udelat primo v platu uzavrenku. Eventuelne by tam mohlo byt i oboje, ikdyz felda plato je takovy slozitejsi tvarove. Bliz k sedadlum dat woofer a do zadni casti kompa nebo koaxy (kdyby na tom trval) s tim ze plato nebude zvedaci pri otevreni kufru. Pri samotnem wooferu by se snad dalo udelat i zvedaci.
o 01.06.2011, 05:32 | Zephyr
SEKINi taky dělají zástavby ;-)
o 01.06.2011, 06:53 | BMWE30
neexistuje jasnější volba než mistr Rover
o 01.06.2011, 09:37 | CarMedia.cz
V Brně se do toho opět pouští Jirka Pokorný (pro starší členy netřeba představovat.. Mr. Loony). Myslím, že co se kvality práce, se mu hodně málo lidí může vyrovnat.. Nové webovky a i včetně aktuálních věcí, co má rozdělané tam můžeš nalézt. Podle mě špička. [ Link ]
o 01.06.2011, 13:18 | rover (WoodTech)
Stačí se ozvat, stavit a pak už je vše na domluvě :-)
o 01.06.2011, 18:00 | v.pfeifer
Tak abych to upresnil: Rozpocet je mi vcelku ukradeny.. (pokud teda nepresahne treba castku 20 000). Jde mi hlavne o kvalitu. Subak bych si klidne poridil take, ale vzhledem k tomu, ze vozim s sebou lidi, tak bych nehctel prijit o zavazadlovy prostor. Takze jestli by se to dalo resit i jinak, jsem otevren diskuzi. Jde mi jeste o jednu vec - v pripade ze si koupim nove auto bych rad aby to bylo nejak kompatibilni (alepson castecne) a mohl Vetsinu veci do noveho auta predelat. A jakou znacnu Radia byste mi doporucili?
o 01.06.2011, 20:16 | Jajinek
Doporučím ti z brna,třeba Jiřího nebo Schizofrenics nebo Rover :-DDDDD
Tak a teď vážně,osobní skušenost a maximální spokojenost,ochota atd atd s Jirkou,takže Rover je jasná volba ;-)
Mám taky feldu a narovinu,ser na kufr a zaskládej ho železem!!!
o 01.06.2011, 20:46 | ivls
to v.pfeifer
ted jsi me pobavil :oP
Rozpocet je mi vcelku ukradeny.. (pokud teda nepresahne treba castku 20 000).
o 01.06.2011, 20:59 | Diner
ono 20 tisic opravdu neni tolik, kolik by si clovek mohl myslet. Jestli se tam chces vejit radio+kompa+repro dozadu+zesilovac+sub a monoblok... a to rozhodne neni vsechno... planujes tlumeni(asi bys mel)? Kabely taky nejsou uplne levny...
Jinak radia i v nizsich radach Alpine, Pioneer, Kenwood, Clarion... zalezi na prioritach a vkusu.
o 01.06.2011, 21:46 | v.pfeifer
No asi mate pravdu.. Nejak jsem si to neuvedomil. No pokud ty veci budu moct pak predelat do noveho auta, tak o ty penize moc nejde.. A co si vubec myslite o ozvuceni takoveho stareho auta? Vzdyt ta cela aparatura bude stat tolik co cele auto ;-)
o 01.06.2011, 21:50 | Jajinek
Ptát se na hifi klubu jakej má význam rvát víc peněz do muziky než je cena auta mě rozesmála ;-)
A co má v dnešní době cenu? jíst je nezdravý,lepčí muzika zbytečná atd atd,záleží co chceš a né jestli to má cenu. Podívej se kolik je tady ´´postiženejch´´ co je muzika stála několiksetkrát víc než má auto hodnotu.
o 01.06.2011, 22:05 | ivls
to v.pfeifer

je mi jasný, ale pak to chce napsat, jak píše Diner
představu o rozpočtu, co jsi ochoten investovat - všeobecně jdou komponenty přehazovat z auta do auta

dojed do pardubic - viz akce srazy a pokecáč a v neposlední řadě si můžeš poslechnout auta - uděláš si nějakej obrázek, co vlastně chceš a je to :o)

tady odkaz
[ Link ]

o 01.06.2011, 22:11 | audioland.cz
Napiš mi na mejl, nebo ICQ (kontakty pod nickem). Jeden moc šikovnej kluk nám dělá instalace v Brně, osobně neznám nikoho šikovnějšího a pečlivějšího. Zboží můžem probrat spolu kdyžtak..
o 08.06.2011, 09:42 | CRXMen
v.pfeifer, přijeď si poslechnou a vybrat z široké nabídky reproduktorů, autorádií a zesilovačů... Zemědělská 40, Brno [ Link ]
Montáž zajistíme také [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.