Navštíveno 3626x

02.06.2011, 10:22 |
Lyssy Ahoj všichni. Moc Vás prosím o radu, kde sehnat po případě od koho klidně tady od kohokoliv z Vás alternátor, který mi bude stíhat dobíjet baterii PC 3000. Mám problém, že mi blikají světla i interiér a taky mi vypadává zesilovač při nízké frekvenci bassů např. u rapu, takže to chci vylepšit. Sehnat baterku problém snad nebude, ale co se týče alternátoru, tak mám problém. Víte někdo o něčem, co by stačilo na takovou baterku? Auto je felicie 1.3 50 Kw benzín. Teď je tam alternátor 70 A. Po případě bych byl velice vděčný člověku, který by mi přímo upravil alternátor, který by se hodil na tuhle baterku do tohodle auta. Prosím o veškeré informace! Budu Vám vděčný!!!
(Litoměřicko)
jestli nemas posilovac nebo klimu,tak sehnat drzak alternatoru z feldy ktera ma posilovac nebo klimu(klidne 1,6),ten vymenis,drzi tusim na 3 sroubech a pak tam das altik 120A z oktavky apod.

02.06.2011, 12:55 |
rebel kdybys sháněl altík 120A tak mi pisni do mejlu mam jeden doma

02.06.2011, 16:01 |
Lyssy madmaik: dík za radu, snad to bude jednoduché tak, jak jsi napsal. rebel: máš mail.

08.06.2011, 08:36 |
subik poradi mi niketo kde ten drziak na alternator zozeniem? mam doma 140A altik a mam problem s tym uchytenim, o tomto som vsak este nepocul tak zhanam ten drziak, poraddte, dakujem