Navštíveno 3994x

Čau kluci, má octavku 4x4 combi a nevím kam mám umístit vyhýbky ke komponentním reprákům v předních dveřích. Koupil jsem Hifonics ZSi6.2C a ty mají dost velký vyhýbky a nikam se mi nevejdou. Prosím poradtě někdo, kdo s tím máte zkušenosti. Díky

04.06.2011, 21:59 |
Ravo já do předních vytlumených dveří Oct1 dostal vyhýbky od Morel Elate (velikost stejná jako Hybrid Ovation) - tohle jsou zatím bezkonkurenčně největší vyhýbky, jaký jsem kdy instaloval. Zkus porovnat se svými Hifo a třeba ti to dodá odvahu se do toho pustit ;-)
Nafoceno bohužel nemám, umístnil jsem ji do míst nad MDF redukci středobasu.
Až budu někdy rozdělávat dveře, snad nafotím
a nevejde se to do mist jak je v tapecu ten polystyren? dej ho pryc a mista je tam potom dost. a nebo pod palubku...
Já dal výhybky do dveří normálně, ale asi je hold máš větší... jinak jsem viděl i v tom polystyrenu že si někdo vykuchal díru a tam uložil výhybku, fantazii se přeci meze nekladou :-)

05.06.2011, 20:03 |
Ravo jako nademnou, ten polystyrén tam zabírá opravdu hodně místa a pokud se ti do toho nechce, tak natáhni průchodkou do dveří 2x dráty a hoď je někam pod palubku.
A nebo to udělej už pořádně a natáhni 2x dvoulinku až dozadu k zesáku a vyhýbku dej tam. Jednak budeš mít určitě lepší přístup na případné ladění atd. a hlavně budeš mít kabeláž "active ready" :-)
Hlavně dej pod repra mdf podložky, jedny dyštak mam na prodej.
dík, zkusím to tam nějak narvat nad ty mdf... snad se to tam nějak vejde... a díky ale mdf redukce už mám koupený...