Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc Genesis zapojenie ...

o Navštíveno 6108x o
o 03.06.2011, 11:37 | cila
Zdravim audio maniakov a hladam pomoc pri zapojeni konektora u zosilovacu Genesis. Na obr tenky konektor malicka strbina do ktorej sa vopcha 6 pinovy konektor.
Predtym HIGH-LOW adapter v tychto zosikoch nebol a teraz ked ho mam tak ho chcem aj pouzit a nedari sa nam. Lebo ktorekolvek kombinacie skusame tak ak to hra tam uplne po tichu tak ze len rukou sa da citit na subwoofri ze vibruje. Nestretol sa niekto z Vas s tymto konektorom co je zrejme od tej firmy, ale nevieme v akom poradi sa to tam zapaja. A nakolko je ich tam 6 tak nam uplne miznu moznosti. Alebo ak vie niekto poradit nejaky HIGH-LOW adapter ktory funguje ok.

Pre upresnenie zostava RNS510, Dynaudio zosilovac, Dynaudio repro, Genesis sub zosik, sub JL 13TW5-3.
Vdaka za kazdu pomoc aj odkaz ...

foto k příspěvku  od cila

o 03.06.2011, 18:03 | cila | Upraveno: 2011-06-03 18:03:58
.... nemam teraz zosilovac doma tak som aspon priblizil konektor HiLevel ktoreho schemu by som rad zistil. Nikoho nic nenapada kde hladat pomoc ?
o 03.06.2011, 18:04 | cila

o 03.06.2011, 18:06 | cila
to by bol cert vtom aby to nehralo s tymto subom !!!

o 03.06.2011, 21:10 | hifim@ni@k
K těmto komponentům Helixe:

[ Link ]
o 03.06.2011, 21:23 | cila | Upraveno: 2011-06-03 21:25:06
konecne prva rada :-) to je ale ta druha moznost nakolko sub Genesis zosik prave toto ma v sebe uz zabudovane rad by som to vyuzil nikde ale neviem najst zapojenie tohto konktoru. Mam k dispozicii aj starsi model Genesisu ktory to este prave nema preto som hladal posledny model. Vdaka na druhu stranu by som ale potreboval par doporuceni lebo ako vsetci dobre vieme ked niekto nieco robi rovnako nemusi byt vysledok ten isty. Dost mi to suri nakolko by som rad v pondelok chcel vediet rozhodnutie ktorym smerom ist ci cestou Genesisu alebo pridavneho zariadenia. Vase nazory ? Nasiel som na UK aj ich stranku ale dopocul som sa ze vraj uz neexistuju. Vie aj o tom niekto z Vas? Posledne reakcie na strankach su z roku 2010. A co si myslite keby som napisla do DLS vedeli by odpovedat alebo kto sa zaobera opravami zosikov v CR aj to by bola mozna pomoc. Cakam na kazdu pripadnu pomoc ... vsetko uz je tak ako ma RNS510 a Dynaudio si uz rozumeju uz len doladit sub zosilovac s JL TW5-3-kou. Fuh ale to je krasny sub do kufra :-)
o 03.06.2011, 21:30 | hifim@ni@k
Ten Helix není jen obyčejný Hi-Low. Kdesi byl test co to všechno umí, včetně měření a porovnání vstupního a výstupního signálu. V podstatě prý spíše zrekonstruuje signál. Nevěřím že ten adaptér v zesu bude kdovíjak kvalitní. Komponenty jsou to celkem drahé a proto bych šel cestou toho Helixe. Určitě ještě někdo něco doplní.
o 03.06.2011, 21:33 | hifim@ni@k
o 03.06.2011, 21:46 | cila | Upraveno: 2011-06-03 21:46:51
no clovek sa uci cely zivot ... v neposlednej miere je tu este dalsia podstatna vec - velkost. Genesis mam pod spolujazdcovym sedadlom a bohvie kolko vela miesta tam uz neostalo. Ano mozno sa stotoznit s nazorom ze prevodnik v zosilovaci nemusi byt bohvie ako kvalitny ale tam je. Rad by som ho teda vyskusal. Zosilovac je sice novy bohuzial v papieroch ani zmienka o konektore. Verim, ze este niekto vijadri svoj nazor ktorou cestou sa vydat ...este raz vdaka !
o 03.06.2011, 22:38 | noclue
napis rovno do fabriky

sales@genesis-ice.com
o 03.06.2011, 22:47 | cila
a este ziju? Pisal som vissie, ze som pocul ze vraj "skrachovali" alebo to je len fama ?
o 03.06.2011, 22:49 | cila
Martin, tvoj nazor pouzit prevodnik so zosilovacu ak sa dostanem ku scheme zapojenia alebo externy? Ak externy tak aku zancku, pripadne typ. Cim mensi cim kvalitnejsi tym lepsie ... Diky.
o 03.06.2011, 23:00 | cendler
vyfoť pořádně ten High-low adaptér, u tohodle zesíku bych neměl strach že by nebyl nekvalitní a normálně bych to přes něj zapojil, nedávno jsem takhle dělal taky jedno auto, origo rádio a na to jsem připojoval dva zesilovače a funguje to dobře
o 04.06.2011, 13:31 | hifim@ni@k
Nejlepší by samozřejmě bylo, zkusit obě varianty pokud je to možné. Zde je další varianta, ať máš co studovat :-)

[ Link ]
o 04.06.2011, 17:45 | cila
varianta cez zosilovac je pre mna najpodstanejsia bohuzial stale sa opakujem neviem zapojenie konektoru. Zosilovac bohuzial mam teraz mimo domova teda komplikacia to odfotit ale urobim preto maximum. Co je iste je 6 pinovy. Teda ak su nejake navrhy kde co pripojit sem s nimi ... som pod casovym stresom do stredy by to malo byt funkcne.
o 04.06.2011, 18:04 | Radeggast
[ Link ] - Profile High Level Adapter
o 04.06.2011, 18:23 | noclue
laci> ziju, v nemecku funguje dalej distribucia aj servis. zavreli povodnu fabriku v anglicku. Gordon a Co vraj funguju dalej. Milan (prohifi.cz) urcite bude vediet poradit. Ale aj tak kludne napis mail rovno vyrobcovi.
Ak ma profile series tuto vymozenost, tak ju vyuzi
M.
o 17.06.2011, 12:35 | cila
... nikto nic? ziadne napady ako sa dostat ku zapojeniu konektoru HI/LEVEL? Hudba sice uz hra ale na iny utlmovy clen mimo zosilovacu :-(
o 17.06.2011, 12:51 | Pavel 528
asi jedina moznost rozebrat a podivat se jak je to zapojene...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.