Navštíveno 3661x

Chtěl bych se zeptat jestli je možno opravit sub ??? jedná se o ten v názvu a zjistil jsem že mi jedna cívka jde do zkratu ... jedna vícka má 3,9 a druhá cívka má 2,7 odpor .....dá se sehnat nějaká opravná sada nebo kde by mi to opravily???

04.06.2011, 12:52 |
CRK Jerry159: ty si dobrej palič :-D
Kolik tě to letos už stálo?
ani nemluv :-( 6zesíku 4x ea2500D a 2x hifo txi 1500D ....nejhorší je to že já jsem ten kicker mohl koupit už takhle domrdanej a proto mi odešli všechny zesíky....
nikdo o ničem neví jestli se dá repro opravit???
Petis zkusit Petise jedina moznost ,v Praze to dělá ledvinka --mno radsi nekomentuju a pak je firma ve Valasskem Mezirici
[ Link ] nebo pak posledni varianta koupit si novy
jako pepe, taky bych doporucil petise, hele neni normalni takhle nicit zesiky a woofery, tusim ze uz si byl i na dbdragu, kdyz tak se mi ozvy na icq a najdeme chybu, mozna uz si to resil tady nevim, ale z toho co pises to vypada na malo stavy..
ten odpor je hodně divnej, ale cívka by měla bejt snad v poho. Ještě mne napadla jedna věc. Puč si od někoho zesik a nejdřív připoj a hraj pouze na jednu cívku a poté na druhou....ale tolik nezatěžuj!!!
Petis je borec!!!!..ale pochybuju o tom, že si poradís kickerem, protože težko někdo rozlepí spodní a vrchní membránu bez poškození, závěs...
nooo a pak sehnat popřípadě adekvátní cívku, protože přemotávat nevim nevim
ještě bych zkusil i jiné rádio
To mě radí všichni...a budu muset s tím něco udělat....to pak budem taky řešit aký rádio..protože bych chtěl zase dvd a to už jedině 2din.... a ta civka když je měřím tak furt líta...není prostě ustálená furt lítá od 1. do 3. ohmů a někdy se zastaví na chvíli a zase lítá... divný...a kontakty multimetru držím tak aby se nehly aby to nebylo tím....a jinak zesík tady nikdo takovej nemá...takže bud moc čekataž se zase ea opraví...
noooo a ty nemáš 2ch nebo 4ch?...stačí když ten woofer zapojíš na jeden zmůstkovanej kanál a odzkoušíš obě cívky
bohužel...i když kamarád má 2kanál carpover nebo 4 kanál...ted nevím...ale co tím docílím??? když zkusím hrát na jednu cívku a pak na tu druhou tu která zlobí...uslyším změny a tak?
nemůže zlobit. jen odzkoušej jestli ta cívka je opravdu živá protože pokud nejebeš s kontaktama a impedance lítá od 1-3ohmu tak to je divný. Já sem utrhl membránu od kmitačky a odsraly to 3 ze 4 cívek. Impedance wooferu byla 4x1,6ohmu
1 cívka byla bez odporu - nefunkční
2 cívka byla 5ohmu a lítala k 7ohmům - nefunkční
3 cívka byla 2-30ohmů - nefunkční
4 cívka byla 1.6ohmu - ta fungovala
tak jsem si vzal znova multimetr a strčil jsem kontakty do svorek jak jsou na subu na kabely aby to podržely a jedna cívka mi ukazuje 2,7 ohmů a druhá 3,6ohmů .... ještě jsem nezkoušel tu baterku jestli se hýbne ale asi zkoušet nebudu ...uvidím na kolik výjde oprava a možná spíš hledat náhradu...i když už jsem dostal info a něčem jiným :)

05.06.2011, 12:22 |
petis Teoreticky jsem schopnej sehnat recone kit, ale je otázka jestli se to vyplatí.
psal jsem ti na icq....no teď je ta otázka za kolik by se dal sehnat no...

05.06.2011, 12:33 |
petis nic mi nepřišlo, jen žádost o přidání do kontaktů

11.06.2011, 00:12 |
Flash petis:
opravuješ i PA basáky jako eminence nebo CAT ?
jen se ptám protože by si měl dost kšeftu

11.06.2011, 10:25 |
petis PA basaky ne, bohužel