Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SW nefunkcni...

o Navštíveno 3770x o
o 06.06.2011, 21:56 | TemnyMagic
Zdravim,
potrebuji pomoc, spis poradit, jak nalozit s mym problemem., Posilal jsem SW JBL funkcni ceskou postou a kupujici (aukro) mi rekl ze ma pridrenou membranu (udajne od prachu), pritom od vytazeni z auta mi lezel v krabici max tyden a pak jsem jej posilal. Navic ma poskozeni zavesu membrany, coz nechapu kde se na nem vzalo. Myslite ze to mam resit s kupujicim nebo spis poskozeni od Ceske posty? Dekuji za nazor

video co mi posilal: [ Link ]

o 06.06.2011, 22:14 | DaveX
Na aukci byla fotka toho wooferu? Pokud ne, tak je to jeho chyba ne? Že při viditelném poškození krabice to nereklamoval u pošty.. Takové promáčkliny by musely být na krabici vidět.

Jinak Česká pošta tě teď pošle do háje.
o 06.06.2011, 22:34 | TemnyMagic
jj tu je link [ Link ] ... a nevim jestli to muze byt i tim poskozenim zavesu, ze je udajne nefunkcni..?
o 06.06.2011, 22:46 | DaveX
Jako, já nevím, to je tak těžko říct. On ten SW u tebe na fotkách vypadá normálně, tam u něho promáčkliny na závěsu, pokud jsem si dobře všiml, tak na 3 - 4 místech.

Já radši věci vždycky balím důkladně, aby se něco takového nestalo. Dle mě to poškodila pošta, nebo ten týpek, co to koupil a teď se to snaží u tebe vyžehlit.
o 06.06.2011, 23:02 | TemnyMagic
presne tak mi to taky pripada, diky moc
o 06.06.2011, 23:14 | el.barto
koukal jsem na to video a to prvni kde do toho poprve zacne bouchat a tlacit se mi nejak kouse,ale na zacatku je videt ze je ten reprak v poradku a na tech zbylych videiich uz je v prdely-je vcuclej a nevraci se zpatky:-))mozna do nej nekde slehnulo trochu proudu,nebo neco to ale takhle nejde zjistit,ale jestli do nej tlacil a bouchal,tak si to mohl udelat i sam,to je nejakej roura z klacikova,kterymu jina roura neco rekla a ted hraje chytryho,takhle bouchat a tlacit na sub:-)))
no kazdopadne tohle neni od prachu a uz vubec ne pridrena membrana,to je snad zatim jeden z nejvetsich nesmyslu co jsem kdy slysel a to prechytraceny tmavsi spoluobcani na blesaku dokazou vymyslet hodne veci:-))
o 06.06.2011, 23:54 | TemnyMagic
diky moc chlapi, uz jsem premyslel co s tim a jak je to vubec mozne :)
o 07.06.2011, 00:36 | DaveX
Jn, já se na to video první nedíval, bo se to seká :) tam je reprák OK, v těch dalších už be. V tom případě bych ho normálně poslal do prdele. Je

Každopádně pak napiš, jak si to pořešil.
o 08.06.2011, 08:40 | jendoslaf
nesmysl. týpek si ho zkurvil neznalostí a tedka ti ho chce narvat zpátky.
o 09.06.2011, 14:23 | Flash
to neni tvoje vina ale jedno si pamatuj vzdy uvadej bez záruky a návratu peněz protože jinak si zaděláš na ....
Napsal bych aukrotymu ze jsi obvineny a posli jim video.

Posta te posle do ....

To tam pustil proud nebo to zapojily na dj aparuturu jinak to neni mozny!

Proto z ruky do ruky nebo bez naroku!
o 10.06.2011, 13:07 | Ráca-WRC-
Flash: a ty ho pošlou no ...... asi tak
o 11.06.2011, 11:46 | Ráca-WRC-
TemnyMagic: jak to dopadlo?
o 11.06.2011, 12:26 | TemnyMagic
Zatim nic. Navic ted doma menime okna za plastove + pristi tyden jedu na dovolenou, takze toho mam nad hlavu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3074 sekund.