Navštíveno 5133x

Vyplatí se přejít z 9886 na 117Ri? Vím, že se jedná o nový model, ale měl by umožnovat lepší nastavení.
nevyplati. jedine ze by si chcel banking - alias triedenie mp3 ako na iPode, a casovky. zase prides o jednoduche nastavenie bass a treble, a na 117ke to budes musiet nastavovat priamo cez equalizer....
já bych to neměnil, jedině pokud se ti nějak extrémně líbí novej design :) podle mě je 9886 lepší rádio, i co se týče nastavení, výměna mě přijde zbytečná.
no tak banking je mozna plus, to mozna vyuziju,neni pdominkou, no tak jednoduche nastaveni bass a treble je v podstate obsazono v tech equalizerech, pokud se nepletu, tim padem by to melio jit vyladit podrobneji ne?
v cem je 9886 v nastaveni lepsi? kdyz 117 ma podrobnejsi nastaveni pasma diky EQ a zvukove by taky mela byt o neco lepsi ne? kdzy to je novy model??
A co takhle nastaveni casove korekce? To jste u 117ky nejak opomeli. Urcite je 117ka lepsi. Designove nevim. je to o vkusu.. kamos ma 9886 a ja 117. No oboje jsou pekne. radia jsou temer stejny. ale 117 ma lepsi a podrobnejsi nastaveni. Hlavne jde o tu casovou korekci. A kdo se tesi na funkci treble?... nepotrebuje ani jedno z techto radii.. pac nevyuzije jejich potencial kdyz kazi hudbu takovimi efekty
Baaaarny nauc sa citat..... nic v zlom..... :-)
díky za názory, jelikož kámoš vzal moji 9886 tak sem si objednal 117Ri, tak snad budu spokojený a vyladim to podle představ:)
kup si knej rovno zvukovy procesor PXA-H100 a nakalibruj si imprint a potom som zvedavy co povies,na zvuk....
ja 117ku mel 3 mesice a jsem zase zpet u 9835 ;-)
vadi me ze nema aktiv a motoricke panel
a ovladani je take divne proste me vubec nesedla :-(
je opravdu poznat, když připojím ten procesor?? Co mi umožní nastavit navíc??
ten procesor potrebujes aby si si nakalibroval imprint klik tu
[ Link ] ale to je radio 9887ka co mam ja,ale precitaj si to....

14.06.2011, 20:55 |
137 jaaaj...to je stary clanok - kde si to vyhrabal?...heh...ale ano, vo svojej dobe sme z toho imprintu boli paf...doteraz povazujem imprint za najlepsi system pre laikov a montazne dielne...samozrejme so vsetkymi plusmi aj minusmi a obmedzeniami...jasne ze netopiere budu prskat a krutit hlavami(ale to uz robia roky u vsetkych vyrobkov...) ale to je vec nazoru - ludia co pochopili filozofiu vyrobku su dlhodobo spokojni, ostatni ho posunuli dalej...mimochodom skusenosti dlhodobo ukazuju ze 80% nespokojencov malo zle spravenu kalibraciu - nakoniec som vela ludom kalibroval na firme a boli rozdielom prekvapeni...od predstavenia uplynuli ale predsa len 4 roky a samozrejme konkurencia nespi...preto sa tesim na aktulne prebiehajuce testy s novym PHA-H800 procakom, ktore aktualne robime...
...tak je to i s 117-kou...mame zakaznikov co ju vychvaluju do neba, mensine vadi banking - je to OK...jedno si kritici neuvedomuju - chlapci neporovnavajte radia, ktore maju nejake technologie a suciastkovu zakladnu(9812,15,35), ktore vyustili v predajnu cenu 800-1.000,-€(prepocet 24-30.000,-SKK) vo svojej dobe s radiom za 299,-€...ak chcete dnes dobre radio kupte si IVA-D800R za tiez cca 900,-€ a potom porovnavajte porovnatelne... :-D :-D :-D ...a nerozputavajte flamewar je to zbytocne...niekedy ma to bralo teraz uz nie... :-)
hezkej článek, jinak 9887ka by mla být ve výsledku stejná jako 117Ri s procákem ne?.....a opravdu je to až tak znát? jak píše v tom článku??:)

14.06.2011, 22:01 |
137 ...malo by to byt cca to iste + niekolko drobnych funkcii naviac + novy dizajn, ine ovladanie atd...
...inak je to poznat aj na cene 117 - ofiko 299 + 149 imprint + 29 kalibracna sada = cca 499 za 9887...bavime sa o odporucanej MOC...
...pri spravnej kalibracii je vysledok podla mna "prudko pocuvatelny"...UPOZORNUJEM ale na to, co je jasne kazdemu co system pozna - cim lepsia montaz a lepsie komponenty tym mensi rozdiel od kvalitneho manualneho nastavenia s lab.merakmi = je to urcene presne na to co pise navod - vylepsenie zleho zvuku sposobeneho materialmi kabiny, zlym umiestnenim repro, nedokonalostami pouzitych komponentov...pisem o tom od zaciatku ale malokto ma pocuva...ak postavis audifilsky system s TOP komponentami imprint procesor ti je zbytocny...tam vyuzijes klasicky audiofilsky procesor a nastavenia s pomocou merakov...atd...